Свързани новини

12.12.2018 15:55

APRA Porter Novelli пое комуникациите на А1

Видян 1316 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  А1 избра водещата в България агенция APRA Porter Novelli да работят заедно по всички проекти, свързани с външните и вътрешните комуникации на телекома. Агенцията на Томислав Цолов ще подкрепя усилията на А1 за изграждане на позитивен имидж, промотиране на продуктовото портфолио на компанията, позициониране на А1 като един от най-големите работодатели и водеща компания по отношение на корпоративната социална отговорност.


Не е тайна, че най-старият ни модерен телеком, който до неотдавна се казваше МТел и има близо четвърт век история, е изправен пред големи предизвикателства в комуникационно отношение при силната конкуренция на пазара. „За нас това партньорство е много важно. Като един от най-големите играчи в телеком индустрията, ние комуникираме своите послания към огромна аудитория – от крайни клиенти, през институции, до големи бизнеси, които ползват сложни интегрирани решения. Използваме най-различни канали и представяме все по-широк кръг от теми за комуникация, свързани с нашите продукти и услуги, CSR инициативи, спонсорства, вътрешни кампании и специални събития. Вярвам, че APRA Porter Novelli ще подкрепи стратегията ни да играем важна роля в дигиталната ера и да правим живота на хората по-добър”, заяви Илияна Захариева, директор Корпоративни комуникации в А1. „Eкипът ни има огромен опит в работата с различни телекомуникационни компании през последните 20 години и вярваме, че именно това ни помогна да спечелим доверието на А1”, заяви управителят на APRA Porter Novelli Томислав Цолов.


APRA Porter Novelli е една от първите пиар агенции в България изобщо и е вероятно единствената, която четвърт век по-късно запазва и разширява позициите си. Повечето от първопроходците в бранша са далеч от най-добрата си форма или съвсем отпаднаха от играта. Основана е през 1994 г. През 2012 г. агенцията открива първите си офиси зад граница, а през 2015 г. обединява всичките си филиали в APRA Porter Novelli Balkans Communication Group, която включва България, Сърбия, Македония, Албания, Косово, Босна и Херцеговина, Черна гора. Новината за партньорството с А1 е голямото събитие на годината в целия пиар сектор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Въздух под налягане."...сложни интегрирани решения" е твърде интересна инвенция в речника на средно младата калинкова администрация.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог