Свързани новини

12.12.2018 12:05

98,93%: Горанов – вън! А той раздаде 43.4 млн.лв. бонуси в МинФин

Видян 8309 пъти | Коментари 1
Гласували 9 рейтинг: 4.2222
много слаба слаба добра много добра страхотна


98,93% от гражданите на София нямат доверие на финансовия министър Владислав Горанов. Те не желаят повече да го виждат на поста. Това става в града, където ГЕРБ спечели последните няколко кметски избора още на първия тур. Даже избирателите на партията не подкрепят финансовия министър, който – след избухването на скандала с 4-те апартамента и съмнителния огромен кредит от ДСК, не получи защита от нито един високопоставен кадър на управляващите. Премиерът и Цветан Цветанов само го призоваха да се обясни по темата. Всеки от трите опита на Горанов да го стори породи все повече недоверие в публиката и резултатите вече са видни.
Броят на анкетираните надвишава необходимия за извадка, а демографските им характеристики съвпадат с тези на населението на милионния град - 187 при необходими 150
. Уточняваме, че след броени дни – от Нова година, предстои рязко повишаване на данъците на старите автомобили – над 2/3 от всички в града по данни на Столичната община, което допълнително ще се отрази на резултата на отговорния за това министър и едва ли ще бъде позитивно.
Напомняме, че според Горанов хазната има рекорден излишък (по признания дори на Менда Стоянова той идва от ненаправени, а предвидени в бюджета капиталови разходи, което пък се дължи на слабото усвояване на еврофондове). Наличието на профицит прави нелогично вдигането на данъците, особено от афиширано за дясно правителство. А за ЧНГ скача не само налогът върху старите коли. От 2,5 до 5 пъти се вдига данъкът за основно жилище в 140 града на България. Горанов предлага въвеждане на налог дори върху дрехите втора ръка, които по официални данни са носени от 50% от българите, „само” 42% от софиянците се обличат с тях. За благозвучие данъкът е наричан Екотакса.
Припомняме, че в коалиционното споразумение и правителствената програма изрично е написано и обещано, че няма да бъдат вдигани данъци.
Данните, според които 98,93% от софиянците желаят изгонването на финансовия министър, а само 1,07% са


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Колчо Слепеца 30.06.2019 14:08

    Защо не се говори за следприватизеционен контрол и на НХК-Бургас??? Говорим само за Полимери -Девня!! В НХК-Бургас до приватизацията работеха м/у 16000 и 18000 работници !! Сега работят 1400, като са унищожени /съборени/ или не работят поради унищожени мащини , помпи , екструдери, компресори, колони и реактори....Напълно унищожени са Полиетилен НН, ВНІ1, ПВН-2 1 Каучук и производни -Булана и др. Полистирол, Полипропилен - целия Олефинов к-С "ПОЛИМЕРИ" и още и още и ......Б.Борисов, Цацаровн , Специализиран съд -Гешев, къде сте ???, спите ли Спете ,спете ....до сега ви плащаха Баневи , М. Стайков, Ветковци Арабаджиеви / ...на Цецо Цв./ и бяхте добре , защо не проверите всички лаборатории, които са си изградили Асвалтовите бази в България и си измислят -ФАЛШИФИЦИРАТ ПРОТОКОЛИ ЗА КАЧЕСТВО , ТЕМПЕРАТУРА ЗЪРНОМЕТРИЯ НА ФРАКЦИЯ И КОЛИЧЕСТВО БИТУМ, ТОВА Е ПРЕСТЪПНО !!! Качеството на смесите и рецептите за такива се определят от Национална лаборатория към Института по пътища , така не може да крадете и още и още и... Не ми се говори !!ОТВРАТ Какви строителни фирми , какви 5 лева ?? Само кражба , кражби и връщане на пари на когото трябва - разбирай -който МИ ДАДЕ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА !!!! Нали всеки Договор има 5-8% непредвидени разходи- крадете и си играете със сигурността на българите по пътищата !!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

лъв