Свързани новини

12.12.2018 12:02

Борисов: Изграждането на АМ Хемус да е необратимо

Видян 1985 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Северна България винаги е била приоритет на правителството, а изграждането на автомагистрала Хемус трябва да стане необратимо”, заяви премиерът Бойко Борисов по време на правителствено заседание.


По време на същото заседания министърът на регионалното развитие Петя Аврамова съобщи, че 1.349 млрд. лв. ще бъдат отпуснати за изграждането на 134.2 км от АМ Хемус. „Парите сме ги събрали с битката с корупцията и контрабандата и затова отпускаме изцяло бюджетни пари”, похвали се премиерът.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Александър Хараланов 30.06.2019 14:08

    "Първи през площад „Демокрация“ преминава строителната мафия, въоръжена с тежка механизация. След тях са стройните редици на полицейско-правосъдната мафия, които огласят площада със скандирания: „Няма виновни! Никой в затвора!“. С бодра крачка се появяват и представителите на паспортната мафия, които за 10 години са продали хиляди документи за българско гражданство. С бели престилки и усмихнати лица манифестира и лекарската мафия. Тяхната група водят директорите на големи болници с по 20 апартамента, 15 къщи и с по 5-10 милиона на влог. Ето ги колоните от Майбаси и Мерцедеси на така наречените индустриалци и работодатели. Те скандират: „Кръв повръщам, пари не връщам!“ „500 лева заплата,нито стотинка повече!“. Най-накрая, с бодра стъпка, марширува и задружната групичка на Министерския съвет. Те носят огромен транспарант с надпис: „Първи по бедност, Първи по смъртност!“ Всички телевизии предават пряко манифестацията, а панелните, санирани роби гледат и глухо псуват между две глътки ракия."

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци