Свързани новини

10.12.2018 09:28

НАП тормози свидетелите по Суджукгейт

Видян 2742 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националната агенция по приходите продължава с репресиите си срещу неудобните на властта. Приходната агенция е подложила на постоянни проверки без основателни причини свидетели по делото Суджукгейт. Припомняме, че бившият депутат от ГЕРБ в това Народно събрание и лидер на партията в Добрич - Живко Мартинов се сдоби с обвинения за съмнения, че е злоупотребявал с името на премиера с цел да се сдобие с 4 тона суджук, 60 килограма пастърма и филе Елена.  Именно Мартинов в качеството си на шеф на ГЕРБ – Добрич е наложил шефа на НАП в града, твърдят жертвите. След като той се сдоби с обвинения за Суджукгейт, подалият сигнал срещу него – Кирил Коцев и семейството му са подложени на постоянен терор от НАП. Това съобщи самият той в предаването ЕвроДикоФ. Обект на репресия от страна на институциите у нас са и трима от свидетелите, разкрили Суджукгейт.


 Така за пореден път приходната агенция е използвана за бухалка срещу неудобните на управляващите. Само напомняме, че НАП повече от две години тормози незаконно 19 минути.


В същото време делото срещу Живко Мартинов е оставено на трупчета и по него няма абсолютно никакво развитие. Припомняме, че неотдавна се оказа, че Живко-Суджука дори още си е член на управляващата партия. Освен чрез НАП свидетелите срещу Мартинов са тормозени и от други институции.  Срещу тях и близките им са образувани съдебни производства от окръжния прокурор на Добрич, който също е бил близък на обвинения Живко Мартинов.


В града пък се говорело, че бившият народен представител може да е дал 300 000 лева, за да остане делото без движение, докато по всевъзможни различни начини са притискани свидетелите срещу него, ако се вярва на жертвите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион