01/03
03.12.2018 09:33

Над 10 доброволчески инициативи вдъхновяваха служителите на Пощенска банка през 2018 г.

Видян 1108 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Имате желание да работите в силен екип, да се развивате и същевременно да допринасяте за това утрешният ден да стане по-добър за всички? Ако е така, Вие сте точният човек за работа в Пощенска банка. Хората в нея се чувстват част от един отбор, имат общи цели и интереси - и това не се отнася само до ежедневните служебни проекти. Те обичат да прекарват заедно и свободното си време и целогодишно се включват в различни инициативи, обединени под мотото „Банката след 6“, които ги вдъхновяват, защото се реализират в подкрепа на важни за обществото ни каузи.



СПОРТНИ ИНИЦИАТИВИ



Ако сте любители на тичането за здраве, можете да срещнете служителите на банката като участници в най-голямото благотворително щафетно бягане Postbank Business Run, организирано от спортен клуб „Бегач“. Освен че традиционно е партньор на инициативата, Пощенска банка се включва в надпреварата с голям брой отбори от ентусиасти.
През 2018 г. събитието се проведе в подкрепа на две каузи. Събраните от него средства са дарени по проекти на фондация “Сийдър” за организиране на трудотерапия за деца и младежи с увреждания и по проект на фондация “Воден път” за осигуряване на водна рехабилитация на деца с увреждания.
Можете са видите също работещите в Пощенска банка често да играят заедно футбол, тенис на маса или да спортуват в новооткрития фитнес център.



ЕКО ПРОЕКТИ



И тази година екипът на Пощенска банка успешно реализира нови проекти за подобряване състоянието на околната среда, като част от второто издание на вътрешна инициатива „Герои в зелено“. В нея служителите сами предлагат различни местни проекти, по които искат да работят като доброволци, след което ги реализират с финансиране от банката. Инициативата предизвиква голям интерес, защото показва как с малки действия могат да бъдат постигнати положителни промени за цялото общество.




ОБРАЗОВАТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ



За банката важен приоритет е инвестицията в образователни инициативи и тя устойчиво подкрепя различни проекти, които имат за цел да повишават знанията и финансовата грамотност – с фокус върху младите хора.
Повече от 100 ученици посетиха в рамките на инициативата на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН „Гордея се с труда на моите родители” Централата на банката и научиха много за работата на различните специалисти. Те се запознаха с историята на парите, основните защити на банкнотите в лева и евро и най-разпространените финансови понятия, продукти и услуги. Децата получиха и възможността да станат част от „реалния работен процес“ с посещение в учебния клон на Пощенска банка.
Банката се включи в инициативата „Седмицата на парите“ на Асоциацията на банките в България, а през декември ще бъде партньор на Шестото национално ученическо състезание по „Банкиране, финансиране и бюджетиране“ в гр. Свищов.
Тази година банката стартира дългосрочно партньорство с един от най-модерните университети - СофтУни. С него двете институции обединяват сили и опит, за да подпомогнат кариерното развитие на бъдещите експерти в дигиталната сфера, които искат да се развиват в България. Инициативата е насочена и към служителите на Пощенска банка, които вече надграждат своите дигитални компетентности в СофтУни, за да бъдат още по-подготвени за предизвикателствата на утрешния ден.
За Пощенска банка е изключително важно да подкрепя развитието на своите служители, които са най-ценният ѝ актив и затова им предлага индивидуална програма за развитие, която включва различни активности за кариерното и професионалното им израстване. Важен стимул за тях е и вътрешното състезание „ИДЕЙНО“, в което те могат да направят предложения за иновации и да видят най-добрите от тях да се реализират на практика. Банката има и своя специална лаборатория за разработване на иновации, която е открита както бизнес звената ѝ, така и напр. за студентите на СофтУни, които искат да работят с доказани експерти за осъществяване на смелите си проекти.



ЗА ОБЩЕСТВОТО



Служителите са и редовни дарители на Националния център по трансфузионна хематология и участват активно в акции за кръводаряване, защото са уверени, че от тях зависи да направят света около себе си по-добър.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

телец