Свързани новини

03.12.2018 10:15

Обособиха трасе за автобуси и трамваи по К.Величков, промениха линиите 11 и 83

Видян 1703 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От уикенда автобуси и трамваи се движат по обособеното трасе на бул. К. Величков. Това е първото споделено трасе за градски транспорт в София. Продължава работата по поставяне на ограничители и настройка на светофарните уредби. В тази връзка от 01.12.2018 г. се забрани влизането на пътни превозни средства по споделените специализирани пътни ленти разположени в трамвайното платно на бул. Константин Величков в участъка от бул. Сливница до бул. Акад. Ив. Е. Гешов и по бул. Възкресение в участъка от ул. Акад. Ив. Е. Гешов до ул. Освобождение с изключение на превозните средства от редовните линии за обществен превоз на пътници.


От 01.12.2018 г. се промениха маршрутът и спирките на автобусни линии № 11 и 83. Повече информация за тях може да намерите на официалния сайт на Центъра за градска мобилност: https://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Има разлика между кмет-комунист и кметица на мафията: Петър Междуречки, бивш столичен кмет: София се превърна в Клондайк В-к Монитор11/12/2007 - Точно част от зелената система е необратимо унищожена. Преди 30 г. имаше програма за период от 1976 до 2000 г. за опазване и развитие на Витоша, на Люлин. Предвиждаха се т.нар. зелени клинове, които да се спускат от Витоша към центъра на града. Централният клин е Южният парк, който стига до НДК. И софиянци щяха от НДК да стигат до Витоша, без да пресичат нито една транспортна артерия до Ботаническата градина. Околовръстният път трябваше да е качен на естакада по подобие на пътя към летището, за да може под него да се преминава пешеходно, без да се пресича. Този проект е вече невъзможен. Освен това, Южният парк като идея е унищожен. И по целия път до Витоша предвиждахме спортни комплекси. По подобие на операта във Верона, планирахме под Правителствена болница да изградим "Арена ди София". По безобразен начин идеята беше съсипана. Хотел "Хилтън" беше насаден в Южния парк. Това е само един пример, когато казвам, че финикийските знаци и корупцията определяха развитието на града. Мол-ът срещу хотел "Хемус" е добър, но там ли му е мястото? По-нагоре със скъп жилищен квартал е унищожено най-хубавото място от високото на парка. Ние, лозенчани, го наричаме "Табието". Там е и посолството на САЩ. Когато бях кмет, посолството поиска място в Симеоново, близо до Американския колеж. Т.е. на САЩ можехме да дадем много хубаво място, но не непременно в сърцето на парка.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от