Свързани новини

30.11.2018 12:33

Борисов: Съществуват големи възможности между България и Мароко

Видян 1253 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Съществуват големи възможности между България и Мароко за сътрудничество в сферата на сигурността и борбата с тероризма. Можем да се възползваме от стабилността във вашия регион“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата между двете официални делегации. Разговорите са част от двудневната визита на българския премиер в Рабат, съобщиха от правителствената информационна служба.


Министър-председателят Борисов акцентира и върху възможността за по-тясно партньорство между полицейските служби между двете страни.


По време на разговорите беше обсъдено и разширяването на търговско-икономическите връзки между България и Мароко. Двамата правителствени ръководители бяха единодушни, че е необходимо засилването на партньорството с цел повишаване на инвестициите и стокообмена между двете държави.  


Премиерът на Кралство Мароко Саад Еддин Ел Отмани изрази силно задоволство от разговорите. „Нашите отношения са врата на Изтока и Запада и Севера и Юга. Вашето посещение се вписва в общите ни усилия да засилим сътрудничеството си във всички сфери и нива“, подчерта още мароканският министър-председател.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Владимир Павлов, Фейсбук „Арестуваха двама българи с 11 тона хашиш край Сицилия“ Ама големи съвпадения, значи…. И Борисов днес се изтрелва като бит пе*ераст спешно на двудневно посещение познайте къде?…. Познахте – МАРОКО! Сега ако не се изкара, че той е организирал операцията, те на… Както със задържания кораб „Св.Николай“ с 21 българи екипаж с 3 тона кокаин, покрай Испанските брегове през 2012… Тогава Баце и Цвъки пак си намериха спешен повод да отскочат до Кадис… Белким замажат резила….Тогава им се размина разстрела от Колумбийските босове, а сега..?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей