Свързани новини

28.11.2018 13:55

Как Горанов прати Нина от вилата-близнак на Кръстника за вице в Черноморската банка с ¼ млн.лв. заплата, против решение на Борисов 2

Видян 10598 пъти | Коментари 5
Гласували 9 рейтинг: 4.1111
много слаба слаба добра много добра страхотна


Случайно ли точно Нина Ставрева е собственик на вилата съсед за 336 000 лв. до безвъзмездно ползваната от финансовия министър Владислав Горанов и де юре принадлежаща на съпругата на Кръстника му къща в Ярема, която бе разкрита и заснета от Биволъ? Тя купува от жената на Кръстника 1 от 4-те фамилни имота в местността.
Заради тази точно дама финансовият министър нарушава първото решение на кабинета Борисов 2, в който за първи път е финансов министър. Правителството приема на 24 ноември 2014 г. да оттегли кандидатурата на Нина Ставрева за вицепрезидент на Черноморската банка – пост за 126 000 евро заплата годишно или малко повече от 10 000 евро на месец. Четвърт милион лева на година за нищо и половина! Така Борисов 2, за което лично премиерът съобщава във фейсбука си, отменя последното решение на кабинета Орешарски от 28 юли 2014 г. да бъде предложена Ставрева, тогава главен секретар на Министерския съвет. Само че близкият й Горанов, с когото я свързват дълготрайни отношения, кой знае защо, просто не изпълнява решението на Борисов 2. И тя изкара 4-годишен мандат с общ джакпот от 1 милион лева само като заплата!!!
Напомняме, че Кръстникът на Горанов – Иван Сариев, който му е предоставил безвъзмездно апартамента от 180 кв.м. (с пазарен месечен наем) 3600 лв. в ЕСТЕ, е съветник на Орешарски като финансов министър, когато Ставрева е шеф на политическия му кабинет от съветници, а самият Горанов скандално млад става шеф на отдел – всичко това при Тройната коалиция. Когато тя пада, Кръстникът става бизнесмен, а Горанов – заместник-министър от ГЕРБ  по приходните агенции в ерата на култовия запис Ало, Ваньо.
Сигурно не бихме разбрали за това, ако съседът на Владислав Горанов в комплекса ЕСТЕ на братя Домусчиеви – уволненият от Борисов 3 транспортен министър Ивайло Московски не беше назначен за вицепрезидент на Черноморската банка от квотата на България. И медиите си написаха, че човекът чисто и просто „сменя на поста Нина Ставрева”. Това се разбра от прессъобщение за проведена среща между министъра на финансите Владислав Горанов и шефа на базираната в Солун Черноморска банка за търговия и развитие Дмитрий Панкин. Българското правите.ство и финансовото министерство криха новината 10 дни до 1 октомври, когато от Гърция съобщиха за рокада на една близка и съседка на финансовия министър и неговия Кръстник по къща с друг негов и на Кръстника му комшия, но по суперлуксозен апартамент.
 Отделен въпрос е с какво Московски, срещу когото прокуратурата води следствие за смъртта на сина му, който има диплома от Свищов, но не е банкер, е достойната кандидатура да представлява България в ЧБТР. А, както разбираме от Солун, функцията му е оперативна, т.е. изисква истински банкови умения: „Финансовият министър представи Ивайло Московски, чиято кандидатура за вицепрезидент Операции на ЧБТР беше одобрена с решение от българското правителство на 20 септември и ще бъде разгледана от Борда на директорите на Банката през ноември 2018 година. Министър Горанов изрази убедеността си, че със своите умения, знания и професионален опит Ивайло Московски ще има положителен принос за развитието на регионалното сътрудничество."


Снимка: Биволъ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen112 30.06.2019 14:08

    До кога ще ни лъжат? Хора опомнете се!

  • 004 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Смъртни присъди за всички масони.

  • 003 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Смъртни присъди за всички масони.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Препоръчвам на МЕДИИТЕ да направят проверка и за автомобилите,които карат власт имащите. Има достатъчно факти, че банки,лизингови къщи и други фирми са предоставили за безвъзмездно ползване леки автомобили на висши държавни служители!!!!!!!!!

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    А къде работи Ставрева от 2009г. - ДСК

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,