Свързани новини

22.11.2018 16:35

Слави, защо не каза на Бойко за терора от НАП?

Видян 4742 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Слави Трифонов се е оплаквал от екрана, че НАП го тормози – беше преди месеци. Както тероризира всяка българска медия и всеки говорител, който си позволява „да надскача боя си” по думите на министър-председтеля и просто не си трае. Списъкът е дълъг.


Премиерът два пъти зададе въпроса при гостуването си в шоуто миналата вечер: дали някой го е натискал Трифонов. А той се пъна, но премълча.


И Борисов си замълча, защото са му известни фактите за превръщането на институциите, начело с НАП в бухалка срещу „отворените” медии. От 19 минути многократно сме го информирали за това. И, ако е изпуснал да гледа Шоуто на Слави, когато Дългия се оплакваше, нашите писма ги е получил. Ще го информираме и за следващите стъпки, които ще предприемем. Защото ние ще предприемем стъпки. В съда побеждаваме, понеже срещу нас има безогледен тормоз, незаконен при това, както е видно от документите...


Как пък Слави не се сети, докато премиерът го питаше кого е натискала властта, поне за приятелите си от Биволъ, един от които - в страната на свободното слово - направо беше арестуван, проснат на земята с белезници по време на работа по негово разследване, а съдът постанови задържането му от полицията за незаконно....


Ще кажете, ами той Слави не се сети дори за дизела, чиято цена, вместо с 40 според процентния спад на петрола, падна с 4 стотинки. Не се сети и за Гражданската отговорност, която вече се удвои тази година. Не се сети за 50% скок на хляба, за парното,  за цената на човешкия живот, оценена със закон на максимум 5000 лв. от МенТа Стоянова. Не се сети и за сравнението между 13 млрд. и 26 млрд. лв. дълг преди и след Борисов 1, 2 и 3, което според премиера е намаление: ако се мери не в пари, а в проценти. Прав е човекът. Само според БНБ не е 20, а е 64%.


Слави можеше да каже, че не „някой е писал”, както Борисов рече, а БНБ официално оповести, че чуждите инвестиции в България имат 71% спад за 9-те месеца на тази година, в сравнение с рекордно ниската минала година. Парите, излизащи от България като вложения са стотици милиони повече от влизащите, сочи отново БНБ с ръководство, избрано от ГЕРБ и ДПС, не от другиго...


Борисов си тръгна доволен от Трифонов. Макар че сам уби удобната му алтернатива от стар приятел. Та и наля вода в мелницата на БСП и на президента Радев, който умно се отказа от участие при Слави.


Finita la comedia, коментира водещият на 120 минути - предаването, което качва най-яко рейтинга си в бТВ и на бг екрана изобщо - Светослав Иванов.


 „Единият не знае какво пита, а другият – какво отговаря”, формулира впечатленията си легендарният Владо Береану.


„Много безСЛАВно”, гласи оценката на публицистката Веселина Седларска.


„Преяли сте, уморени сте, събирайте багажа и хващайте влака, докато можете”, обрисува с думи видяното карикатуристът Комарницки, който сам беше мишена на премиера в Шоуто на Слави.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Липсата на образование е голяма сила.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Липсата на образование е голяма сила.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,