Свързани новини

22.11.2018 12:19

Симеонов: Николова е изключително добре подготвен администратор и професионалист

Видян 1153 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Марияна Николова е изключително добре подготвен администратор и професионалист. Нямам лични отношения с тази жена, нито помисли. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на НФСБ и депутат от ПГ на Обединени патриоти Валери Симеонов, предаде Фокус.


 По думите му в отношенията между двата пола трябва да има и химия, а в случая няма. „Това е човекът, който беше в реализацията на всички успехи или действия, предприети от моя кабинет“, посочи Валери Симеонов и допълни, че Марияна Николова е юристка, подготвяла абсолютно всяко решение, било на МС или законопроект.


 „Нямате идея в колко възлови и тежки проблеми за държавата е участвал кабинетът на вицепремиера. За чистотата на въздуха, промените в наредбата за твърдите горива, както и всички свързани с екологията проблеми“, коментира Симеонов. Според него е добре, че Марияна Николова, която зае мястото му като вицепремиер, не е политик. Съгласно споразумението за поста може да се предложи или политическо лице или администратор.


 „Няма никъде написан правилник, че трябва на поста да е политик", посочи лидерът на НФСБ. По думите му сигурността на кабинета не е била под изпитание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.