Свързани новини

14.11.2018 16:45

Борисов отива при Слави

Видян 1534 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов ще е гост на Шоуто на Слави следващата седмица, съобщи МС. Поканата до премиера за интервю с водещия веднага е била приета.


Подобна визита може да е свидетелство за наличието на  договорености между премиера и шоумена. На евентуални парламентарни избори Борисов ще има нужда от нов коалиционен партньор, а политическият проект на Трифонов вече има своята електорална подкрепа. Припомняме, че в началото на годината  от 19’ първи писахме за тайната среща между двамата в едно от ловните стопанства.


Главният прокурор Сотир Цацаров, шефката на НС Цвета Караянчева и омбудсманът Мая Манолова също са приели поканата. Отказал е единствено президентът Румен Радев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ ВОДАЧ НА БУНТА В БЛАГОЕВГРАД: МАФИЯТА НА ПАРТИИТЕ Е УПЛАШЕНА ПУСНАХА В ДЕЙСТВИЕ РЕПРЕСИВНИЯТ АПАРАТ! НЯМА ДА НИ УПЛАШАТ! Братя и сестри БЪЛГАРИ, Мафията в България се активизира, чрез репресивния си апарат, а именно Министър Младен Маринов. Призовавам служителите на МВР, ако им е останала и капка чест и доблест да не изпълняват заповеди нарушаващи конституционни права на гражданите, защото може и те да се окажат обикновени граждани без пагон. Сънародници в Благоевград, Петрич, Дупница се пишат масово протоколи против правата на гражданите. Във Велинград е струпан целият държавен апарат за респектиране на фирми (инспекции, дирекции и т.н.). Както видяхме в Перник бият гражданите, във Варна ги арестуват, в Троян ги глобяват, в Димитровград също ги отупаха набързо. Това сънародници е акция РЕСПЕКТ на политическия елит. По този начин те подчиняват народа и всяват страх, за да може да запазят комфорта си. Не искам да съм подстрекател, но това граничи с други форми на управление, а не с демокрация. Демокрацията трябва да дава свобода, а не да я ограничава. Отново се обръщам към многоуважаемия български народ. Скъпи сънародници нека дадем отпор на тази репресия към мирни граждани. Според МВР не НИЕ хората плащали данъци сме собственици на това, което е изградено с парите ни изкарани с пот, а някаква си агенция. Не НИЕ хората плащащи данъци сме върховният глас в страната, а секретарят Маринов. Не НИЕ можем да кажем, кое е добре за нас, а поставените от нас начело. Това скъпи сънародници е буквално обявяване на война на народа. Един съвет към Г-да Управляващите - не веднъж сме били свидетели, как народа дава, но и сме виждали колко по-брутално взима. Ако това репресивно отношение продължи то народа ще отвърне. Даваме срок до 14.11.2018 година 12:00 на обяд този репресивен натиск да бъде преустановен. В противен случай народът наистина ще излезе на бунт, бунт масов и неудържим, бунт срещу вътрешния агресор 19.11 идва.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева