Свързани новини

13.11.2018 15:51

Паргов: Целта на БСП е София

Видян 1105 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Калоян Паргов, председател на ГС на БСП-София, отговаря на въпроси на Илиана Беновска на пресконференция в централата на БСП от 13-ти ноември 2018 г.



Илиана Беновска: Г-н Паргов, ако току що ни подсказахте слогана за европейските или местните избори в София да Ви поздравя! „БСП ще се бори за доброто на хората”, това би било добре. но това в кръга на шегата.



Калоян Паргов: За лошото ли да се борим, г-жо Беновска?



Илиана Беновска: Не знам! Искам да Ви попитам обаче конструктивно, като казвате, че вие в 125 годишната история на БСП имате вътршни дискусии винаги и те са конструктивни и обединителни, ако правилно Ви цитирам, Вие сигурен ли сте, че можете да консолидирате и обедините хората във Вашия регион София, където Вие сте председател, да постигнете мнозинство на изборите за евродепутати и съответно да успеете най-малко да излъчите мнозинство в Общинския съвет? Даже бих попитала и дали ще успеете да спечелите кметското място? И последно за протестите – много от вашите софийски активисти се виждат с протестиращите, те пак ли са подкрепящи, или са надъхващи?



Калоян Паргов: Откъде да започнем, от европейските избори? От доброто? Ами за доброто на България БСП-София като част от партията и най-голямата организация ще даде своя принос в цялостния резултат на БСП. И се чака много от БСП-София, разбираемо, като най-голяма съвкупност от избиратели тук в София. Ние работим сериозно по този въпрос, имаме нужната консолидация в София, вече започнахме да си издигаме и районни кметове. Вече започнахме да си правим и избирателни комисии, да се готвим за избори. Така че не се притеснявайте, работим и за двата избора догодина! И ще се борим за първото място, който играе за второто място обикновено получава трето. Затова нашата цел е София и първото място, като най-голям принос в резултата на партията. Победата на евроизборите е възможна. Тя не е невъзможна, както и победа на местни избори.


   По отношение на протестите мисля, че Ви казах, че след като ГЕРБ са подбудителите на протеста, ние сме потърпевши вследствие на една или друга политика, няма как като граждани да не изразим тази позиция. Защото всеки трети протестира в България, което означава, че ние все пак познаваме тук таме някой „всеки трети” и е нормално да си говорим, а и нашата работа като политици е да говорим с хората.



Илиана Беновска: Това някаква статистика ли е? Аз ако попитам тук кой протестира от нас тримата, само да попитам, от нас тримата никой не протестира!



Калоян Паргов: Това е Ваш проблем!



Илиана Беновска: Нали всеки трети?



Калоян Паргов: Вие сте доволни. Човекът между вас протестира с фотоапарата!



Илиана Беновска: Това статистика ли е?



Калоян Паргов: И този стол също протестира!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне