Свързани новини

12.11.2018 16:20

Властта не щяла да дава оставка, притеснена от служебен кабинет

Видян 3591 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Властта не ще да подаде оставка, поради опасността от идване на ровичкащ служебен кабинет, разказа пред 19 минути много високопоставен източник от самото правителство.


Изострянето на отношенията между ГЕРБ и президента през последната година гарантира, че този път държавният глава няма да назначи премиер като Огнян Герджиков. Известно е, че първата му работа след разговора с президента е била да се обади на Бойко Борисов.


Впоследствие така и нямаше извършена ревизия на свършеното от предходното правителство. Дори по сравнително дребни казуси като отново актуалния НДК например, по който вчера тръгна и съдебно дело. Напомняме, че при цена на ремонта в поръчката от 15 млн. лв., той излезе 45 млн.лв. И никой не може да обясни тази разлика при непроменени параметри.


Нов кабинет, назначен от Радев, със сигурност няма да си затваря очите пред завареното положение, а това би могло да се окаже сериозен риск, особено по линия на строителните поръчки, ала не само. И ужасяваща тема за предизборни дебати.


Апропо, нека да кажем, че проф. Герджиков, който с бездействие помогна за завръщането на ГЕРБ във властта, получи ясен знак за ценността на хора като него за победителите. Първо му дадоха синекурен пост като шеф на водопад – Съвета по законодателството при Народното събрание, питан само веднъж или два пъти при писането на безобразните закони на този парламент с най-малко юристи в историята. После, с идването на несравнимата Цвета Караянчева като председател, Съветът беше разформирован и то по типичния за нея недотам възпитан и изискан начин. Поуката е ясна.


А италианците имат един железен лаф: „Човек предупреден, наполовина е спасен”...



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Пародия ли? 30.06.2019 14:08

    Нетаняху му е наредил да стиска до нова година. В МОСАД още нямат решение за българският Айхман и убиец на 1 милион българи. По документи, евреите са убити само 174 хиляди. Другото е надуване и капитализация.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,