Свързани новини

10.11.2018 09:11

Йончева готвела голям удар за корупция в правителството

Видян 2726 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 1.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малко преди главният прокурор Сотир Цацаров да поиска имунитета на Елена Йончева, двете с Корнелия Нинова са обсъждали изключително драстичен случай на корупция в правителството, разказа лидерът на БСП в Панорама по БНТ.


Планирало се е в същия ден Елена Йончева да огласи разследването си, което Корнелия Нинова определи като "голям удар". Според нея действията на главния прокурор са породени от желанието на правителството да предотврати това разследване.


Нинова обеща, че Елена Йончева ще обяви разкритията си следващата седмница. Те са за корупция, свързана със строителството.


Нинова съобщи, че ръководството на Строителната камара е било на среща с нея и я молело да не разгласява случая, защото Европа може да ни спре финансирането. Това не може да бъде мотив да продължава корупцията, коментира тя.


След като Елена разкри Кумгейт във Хасково, Делян Добрев отговори с тези нападки, коменира още Нинова. Именно по донос на лично засегнатия от Кумгейт Делян Добрев, и бившите борци срещу Бойко Борисов, а после депутати от ГЕРБ Тома Биков (автор на Карикатура на диктатор) и Антон Тодоров (автор на "Шайка – книга 1: Бойко, Росен, Цецо и другите"), Цацаров поиска имунитета на Йончева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец