Свързани новини

08.11.2018 15:11

Нинова: Заставаме зад Елена Йончева и Георги Михайлов

Видян 1295 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



„Цялата парламентарна група на „БСП за България“ заставаме зад Елена Йончева и Георги Михайлов, като един. Разчитаме на бързо и обективно разследване“ Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в парламента по повод поисканите имунитети на двамата народни представители. „Това са две ярки остриета на БСП. Допускам, че със своите изказвания и поведение те са предизвикали такава реакция, вярваме в тяхната невинност и очакваме разследването да го докаже", допълни тя. Нинова обясни, че след проведено заседание на парламентарната група, решението е народните представители Елена Йончева и Георги Михайлов доброволно да дадат имунитетите си.



„Съгласен съм да ми бъде снет имунитетът, доброволно го давам. Не смятам, че съм извършил някакви законови нарушения. Заварих болницата, като изп.директор, с 25 млн. лв. задължения и по време на екипа, който ръководих, тя намали своите задължения. Чувствам се напълно спокоен“, заяви народният представител проф. Георги Михайлов. „Нека разследването да продължи, да завърши и смятам, че всички неясноти ще бъдат изчистени“, допълни той.



„Това са абсурдни обвинения. Тези клевети отдавна се лансират от депутатите от ГЕРБ и аз няколко пъти призовах съответните органи да направят проверка. Запозната съм с методите на репресии на ГЕРБ. Това е класическа схема за сплашване“, коментира народният представител Елена Йончева. Тя подчерта, че това обвинение идва само два дни след като е настоявала за независима експертиза на българските магистрали в европейски независими лаборатории. „Моята работа, като журналист, винаги е била публична и видима. Единственият договор, който съм имала, е за телевизионна техника за заснемане на документални филми за Сирия, Турция и Украйна. Ще си дам имунитета и се надявам делото бързо да влезе в съда, за да се види на какви репресии е подложен един депутат, на каква схема на сплашване“, каза още Елена Йончева.  




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни