Свързани новини

05.11.2018 10:01

Нова се реваншира за излагацията с Господарите и ВИП-а, пуска Плюс-минус

Видян 2335 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нова телевизия премина с много границата между добрия и лошия вкус в Господари на ефира и ВИП Брадър – помним и полегналия репортер, и ненужната реклама на Ванко 1. От днес ще се опита да се реваншира на драгите зрители с предаване от съвсем друго качество.


В 16, 10 ч. всеки делник пуска Плюс – минус, който измества турски сериал, излъчван до момента в този час. Още в първия брой специален гост е Христо Стоичков с неговия писателски дебют. А 19 минути научи, че в стартовата седмица ще гостуват и другите първи хора на държавата от различни сфери – включително от политиката като Цветан Цветанов и Корнелия Нинова.  Покрай 10 ноември, ще препитват в специална поредица и знаковите лица на прехода.


Отсега е ясно, че много гледана ще бъде икономическата рубрика на предаването, защото това е и силата на водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров. Те бяха водещи в българския канал на световния тв бранд Блумбърг и в България он еър, чиито открития са, минаха за малко и през телевизия Европа.


Нова прави хитър ход с привличането на младия тандем. Най-малко заради неминуемото сравнение с добре познатата Цветанка Ризова в същата роля по бТВ. Единственият въпрос е защо им даде това мъртво време, а не например доста по-разработения от същата телевизия и по-специално от нейния вече бивш кадър Милен Цветков часови пояс в полунощ, или пък предишния му – в 5 следобед.


Със сигурност отборът на Влади и Кузи ще привлече зрителите, които търсят нещо ново и вълнуващо в ефира. Защото те са доста различни от „това, което имаме като тв класа”. А то доста наподобява онова, което имаме като политическа или бизнескласа. За всички е ясно, че е крайно време за истинска промяна.


Борис Ангелов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Дечков 30.06.2019 14:08

    Как хубаво звучи: Влади и Кузи! Почти като името на прочут дупетат...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни