Свързани новини

04.11.2018 08:01

Нинова: Спасихме 2,5 млн. българи от нов данък

Видян 2360 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Това мнозинство и правителство е на финала”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред председателският съвет на Столетницата, посветен на изработката на алтернативен бюджет. „Нека видим ние какво можем да направим след тях, защото навсякъде е разруха - и в здравеопазването, и в социалната сфера, и в сигурността на гражданите", призова съпартийнците си тя.


"Като не се регистрирахме в петък в НС, спасихме над 2,5 млн. българи от новия данък върху старите коли”, отбеляза Нинова „Не се съмняваме, че ГЕРБ и ОП ще си го приемат, но няма как с нашите гласове да им осигурим кворум за поредното бъркане в джоба на най-бедните хора. Що за стабилно управление е това, което разчита на гласовете на опозицията, за да вдигне данъците на хората. Няма как да стане”, категорична бе тя.


"Как можеш да кажеш, че това е най-социалният бюджет, когато си замразил 12 социални плащания за майки, за отглеждане на дете от работещи майки и т.н.”, атакува бюджета на управляващите Нинова. „Отново внасяме предложение за преизчисляване на всички стари пенсии с ясни разчет, както и откъде ще дойдат парите", заяви още соцводачката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Петър Волгин

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Книгата “Политически некоректно” на журналиста от БНР Петър Волгин вече е на пазара. “Част от фактите в книгата съм публикувал, но има и много нови. Надявам се хората да научават нови неща,” каза Волгин, представяйки книгата си в студиото на “12+3”. Той смята, че “хората предпочитат зоната на спокойствието – когато си вежлив и добричък, усмихваш се, макар и лицемерно и внимаваш да не засегнеш някого. А трябва да се възмутиш срещу това, което се случва, срещу този неолиберален ред, който властва от десетилетия, който в редица свои действия е погрешен. В момента от 30-40 години властва статуквото – от политическите решения до концепция за развитието на света. Затова трябва да се възмущаваме и да се държим политически некоректно”.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева