Свързани новини

30.10.2018 10:42

Убиецът от Надежда подал жалба за психически тормоз

Видян 1687 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъжът, който уби приятелката си, а след това застреля и едногодишното си дете, е подал жалба в полицията за психически тормоз от жена си само няколко дни преди да извърши жестокото престъпление. В сигнала си до МВР той обяснил, че жена му спряла да го нарича „мило”, а е започнала да се държи грубо с него и да го нарича с цялото му име.  Както е известно, 26-годишният Александров е убил приятелката си – 23 годишната Даниела Министерска, след което е избягал с детето си. Той хванал такси до изоставена постройка в Горни Богров. Александров заплашил шофьора и след това заявил, че ще се самоубие, но детето ще бъде оставено живо, дори добавил: "Ще го оставя и вие ще го предадете на мои приятели.".  Впоследствие той е прострелял детенцето си със същия пистолет, с който е убил и майка му, след което е направил опит да се самоубие.


Таксиметровият шофьор закарал Александров до Горни Богров пък разкри, че той е опрял пистолета в главата му и го е заставил да кара.


Първоначално охранителят казал на таксиметровия шофьор да го закара в жк Надежда, след това няколко пъти променял крайната точка, до която е трябвало да стигне. Около час той се придвижвал с таксито. Накрая казал на шофьора да кара към Горни Богров. През цялото време Викторио обяснявал, че иска да се самоубие.


Таксиметровият шофьор се опитвал да го успокои, а детето плачело.


Водачът разказа още, че Викторио Александров взел и двата му телефона от страх да не се обади в полицията. 26-годишният мъж обяснявал, че жена му Дарина била убила другото им дете и че затова искал да скочи от мост, защото не можел да го преживее. Той слязъл от таксито край Горни Богров заедно с момиченцето, а таксиджията си тръгнал.


Александров не е успял да се самоубие, той е само леко одраскан от куршум.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата