Свързани новини

21.10.2018 09:30

Бившият посланик на САЩ у нас Уорлик започва работа в руска фирма

Видян 2058 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият посланик на САЩ в България Джеймс Уорлик напуска Държавния департамент, за да започне работа в руска фирма. Това съобщи дипломатът в профила си в Туитър.


Уорлик е съпредседател на т.нар. Минска група в посредническите преговори между Азербайджан и Армения за Нагорни Карабах, но ще подаде оставка на 31 декември, предаде Медиапул.


От следващата година той вече ще работи за една от най-големите руски юридически кантори - Егоров, Пугинский, Афанасиев и партньори.


Той ще отговаря за работата с американските и международните клиенти, развитието на стратегическите отношения и по въпросите на законодателството и държавната политика.


Джеймс Уорлик ще работи за руската фирма след повече от 30 години служба в Държавния департамент на САЩ. В България посланическият му мандат бе от началото на 2010 г. до 2012 г.


Преди да дойде у нас Уорлик е бил генерален консул на САЩ в Москва.


През 1993 г. Дмитрий Афанасиев, който преди това е работил няколко години в САЩ, се присъединява към Николай Егоров и Борис Пугински. Егоров е бил състудент на Владимир Путин в юридическия факултет на Ленинградския университет. Той оглавява офиса в Петербург, Пугински в Москва, Афанасиев открива филиал във Филаделфия, съобщава Уикипедия.


Кантората се развива интензивно. Към 2006 г. в нея работят близо 100 души с годишна печалба 24 милиона долара, отбелязва "24 часа".


Фирмата има офиси и във Вашингтон, Киев, Лондон. В класациите за Европа традиционно се нарежда сред първите юридически кантори по брой на служителите и по размера на печалбата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Кирил Десподов

Кирил Десподов отново е Футболист №1 на България

За четвърти път Кирил Десподов стана ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни