Свързани новини

18.10.2018 17:40

Доста по-хуманно отношение към Северин, отколкото за Иванчева

Видян 2093 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предполагаемият извършител на зверското убийство на русенската журналистка Виктория Маринова – Северин Красимиров се радва на доста по-хуманно отношение от страна на правораздавателните органи отколкото бившия кмет на Младост – Десислава Иванчева. късно в сряда Северин беше транспортиран в България като направи впечатление, че беше само с белезници, за разлика от Иванчева, която дори до болницата ходеше с белезници и вериги на краката. Освен това, заподозряният за зверското убийство ще има далеч по-добри битови условия от  тежко болната Иванчева. Самият правосъден министър Цецка Цачева увери немските власти, че Северин ще бъде настанен в килия по европейските стандарти – минимум 4 кв. м. място и собствен санитарен възел. 19’ вече ви разказа в какви потресаващи условия беше държана Иванчева, която е обвинена във вземане на подкуп.


В същото време стана ясно, че шестима адвокати са отказали да защитават предполагаемия убиец на Вики. Вчера той бе освидетелстван от съдебен лекар в Русе.


Близките на задържания пък са били принудени да се скрият, а жената, с която живее на семейни начала се е преместила да живее в село близо до Русе. Емел разказа, че се притеснява за живота си и не знае как ще продължи по-нататък, защото ромите от двете русенски махали - Тракцията и Селеметя, не я искат при тях, пише Монитор.


Тя разказва и за деня, в който Северин се върнал в дома на леля си с окървавени дрехи.


„Кръв имаше по дънките му и по долните му гащи. Хвърли ги за пране, ама аз нямах време да ги изпера, щото имах друга работа. Не е докарвал никакви вещи. Седна на леглото, плака, беше целият червен. Аз му казах: „Какво стана?“, той започна да вика: „Не знам, не знам, не знам“. Не викаше на мене, така си викаше. Каза, че ударил едно момиче и туй, взе да вика: „Айде да излизаме“, пък аз: „Къде, бе, да излизаме“. Не вярвам Селяйдин да е извършил туй нещо, не искам да лежи в затвора“, допълва половинката му Емел.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей