Свързани новини

18.10.2018 16:10

Диетични и традиционни меса и даже дивеч изкушават в Лидл

Видян 1688 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зимата влиза в Лидл България със селекция от специални зимни продукти в постоянния си асортимент, като добавя редица нови висококачествени месни предложения, особено подходящи за трапезата през по-студените месеци на годината. Освен традиционните за българската сезонна трапеза свинско и телешко, едновременно най-диетичното и много питателно патешко месо е хит, заедно с пилешкото. Цяла серия от дивечови изкушения от сърна и диво прасе е предназначена за онези, които обичат деликатеси. На почитателите на балканския вкус е посветена специалната серия от сурови сушеници и суджуци, подходящи за скара или за сушене от любителите на домашно приготвените колбаси. Всяка седмица тези продукти ще вдъхновяват заедно с шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков, да предлагат по една традиционна любима рецепта, с която любителите на месните специалитети ще могат да експериментират и да зарадват своите близки и приятели.


Към постоянната селекция Lidl ще добави и редица лимитирани предложения, които потребителите ще могат да закупят по време на акции до изчерпване на количествата, защото веригата е всепризнат лидер в съотношението качество-цена и не спира да го доказва.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби