Свързани новини

18.10.2018 09:30

Хитлер влюбен в Хес,травестит, съобщава ЦРУ

Видян 2457 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на Третия райх Адолф Хитлер е имал садомазохистични наклонности и е съчетавал в себе си хомосексуална и хетеросексуална ориентация. Това се твърди в разсекретен доклад на ЦРУ за живота на нацисткия фюрер, предава РИА Новости.


70-страничният документ е изготвен през 1943 г от антрополога Хенри Фийлд за Управлението на стратегическите служли на САЩ, предшественик на ЦРУ. Докладът се основава на изследванията на Ернст Франц Седжуик Ханфщенгел, близък приятел на Хитлер през 20-те и 30-те години на ХХ век, който след това изпада в немилост пред фюрера и емгрира в САЩ.


Според документа, в младостта си Хитлер проявявал "садомазохистични наклонности с уклон към хомосексуализъм". Освен това, той изпитвал сексуално влечение към своя бъдещ заместник в националсоциалистическата партия Рудолф Хес, с когото лежат заедно в затвора през 20-те години. Хес, както се твърди в доклада, е бил хомосексуалист и имал прякор "фройлайн Ана" за навика си да се облича в женски тоалети.


Освен това, отбелязва авторът на доклада, Хитлер изпитвал "естетическа наслада от наблюдаването на млади юноши". А от 1910 до 1913 г, като млад художник във Виена, фюрерът живеел в мъжки пансион, който "имал репутацията на място, в което възрастни мъже търсели по-лади партньори".


В документа се подчертава, че през целия си живот Хитлер е съчетавал двойнствена сексуална ориентация.


"Сексуалният му живот е двойнствен, също като политическия. Той едновременно хомоскесуалист и хетеросексуален, социалист и ярък нацист, мъж и жена", пише в доклада.


Освен фактите около сексуалния живот на Хитлер, в доклада е представена информация за неговото детство, образование, любима храна, музика и други навици.


 Източник: Епицентър.БГ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от