Свързани новини

13.10.2018 09:50

Джон Болтън ще посети Русия за подобряване на отношенията

Видян 1339 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съветникът на американския президент по националната сигурност Джон Болтън ще посети Русия за подобряване на отношенията между САЩ и Русия, заяви самият той в интервю с водещ американски журналист, цитирано от TACC.


Причината за това посещение е да продължи диалога, започнат през лятото в преговорите между президента Тръмп и президента Путин, за да се обсъдят отношенията между САЩ и Русия и къде можем да постигнем напредък, където все още имаме проблеми и различия ", каза Болтън.


Той също така отбеляза, че всеки път по време на преговори с руските власти се засяга темата за намеса в американските избори, приписана на Руската федерация. "Всеки път, когато се срещнах с руснаци , включително и с президента Путин, когато посетих Русия, за да се подготвям за срещата в Хелзинки, говорих за [намесата]“, заяви Болтън, предаде Фокус.


На 20 октомври Джон Болтън ще отпътува на обиколка, в рамките на който ще посети Русия, Азербайджан, Армения и Грузия. На 3 октомври посланикът на САЩ в Русия Джон Хънтсман заяви пред агенцията, че американският съветник по въпросите на националната сигурност ще се срещне в Москва през втората половина на октомври с руския секретар на Съвета за сигурност Николай Патрушев и ще обсъди с него ситуацията в Сирия и Северна Корея.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!