Свързани новини

12.10.2018 17:00

Северин отрича да е убил Вики

Видян 2685 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Заподозрeният за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова – Северин Маринов отрича да е извършил жестокото престъпление.  Той само частично е признал деянията си (б.р. нападението срещу Вики), но не изнасилването и убийството й. Северин твърди, че нито я е изнасилил, нито е откраднал нейни вещи, каквато версия лансираха разследващите. Частичните самопризнания на Северин драстично контрастират с казаното от майка му и леля му, които твърдяха, че той всичко си признал пред тях.
По информация на сп. Шпигел и други германски медии той е признал по време на първия разпит, че заедно с приятел е употребил кокаин и много алкохол, а след това срещнал на брега на Дунав жена, с която влязъл в конфликт и тя го ударила, а той ѝ отвърнал по същия начин, но не можел да си спомни друго.
Припомняме, че във версията на разследващите частично се съмнява и бившият мъж на убитата журналистка –Свилен Максимов.  Той неколкократно сподели, че се надява всичко това да е нелепа среща между жертва и убиец, а не поръчково убийство. Бившият съпруг на Вики потвърди, че тя е трябвало да прави разследване за злоупотреби на властта след трагедията в Хитрино, при която загинаха седем души.

В същото време вицепремиерът Валери Симеонов нападна бившия мъж на Вики. Симеонов намекна, че той е изключително богат, притежава собствен самолет, а пък фирмата му е известна с някои лоши практики.  „Той може да бъде някакъв събирателен образ на завършения бизнесразрушител на прехода. Нарушител на закона имам предвид. Човек, който по най-безпардонен начин гази закони”, заяви вицепремиерът за опечаления съпруг.
Президентът Румен Радев пък заяви, че убийството в Русе е разкрило  огромния дефицит на доверие в нашите институции както вътре в страната, така и навън.
„Очаквам органите на реда и съда да покажат не само на българските граждани, но и на партньорите ни по света, че такива престъпления в България се разкриват ефективно и се наказват с най-голямата строгост на закона", каза Радев. Той подчерта, че очаква ефективни действия и за разкриването на убийствата на бизнесмена Петър Христов (б.р. вече 9 месеца не е разкрит убиецът) и на данъчния служител Иво Стаменов (б.р. той бе застрелян посред бял ден през декември, заподозрян няма), както и за десетките други посегателства срещу личността, защото техният живот е не по-малко значим.”, сподели Радев.
19’ също многократно призова, че очаква да бъдат заловени виновните за показните убийства в столицата. Очакваме също така да разберем, кой е виновен за катастрофата, при която загина сина на транспортния министър Ивайло Московски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей