Свързани новини

12.10.2018 14:50

Сидеров вдигна скандал в заведение

Видян 2909 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Заведение, нарушение на правилата, барабани, Волен Сидеров и потресени от действията му граждани. Председателят на парламентарната група на „Обединени патриоти” обаче не вижда скандал в това да се пуши на закрито, съобщава бТВ. Националистът обвърза случилото се с инициативата на вицепремиера Валери Симеонов за премахване на забраната за тютюнев дим.


    Жена, представила се само с фамилията „Иванова”, публикува подробен разказ за срещата си с компанията на националиста в столично заведение. От думите й става ясно, че Сидеров е пушил на място, където това не е позволено, а при молба да загасят цигарите, хората от неговата маса са реагирали агресивно.


„В заведението нахълтва мобилен оркестър, вероятно от ромски произход. По реакцията на г-н Народен представител Сидеров съдя, че той е видимо доволен от пристигането на вероятно неговия личен оркестър, повикан по поръчка, може би, за да демонстрира на чужденците как се прави в България. Г-н Народен представител е видимо удовлетворен от репертоара на оркестъра, което съдя по факта, че той хваща палките и започва да барабани в тон”, пише Иванова.


Тя продължава: „На излизане от заведението, Сидеров решава, че не би било лошо да увековечи представлението си като изпроси някой лев за музикалното изпълнение, от онези, които не говорят български. И без това не са добре дошли, защо пък да не се изръсят с някой лев, за да подпомогнат ПГ „Обединени патриоти“, получаваща субсидия от 11 лева за всеки гласоподавател. Фактът, че нашата група се изнася лека полека не спира г-н Народен представител, които ни преследва до улицата скандирайки: „Гейс, говорете на български, в България сте, в България се говори на български“.


„Аз съм привърженик на идеята на моя колега Валери Симеонов, който иска да се разреши пушенето.”, коментира по случая пред bTV Волен Сидеров. Той се възмути от въпроса дали е нормално да влезе в ролята на перкусионист: „Според Вас какви трябва да са народните представители – издялани от мрамор? (…) Според Вас народният представител трябва да бъде вкъщи и да не излиза от вкъщи?”


Той видя в случая провокация, подготвена заради участието му в консервативна конференция днес. На нея от българска страна участваха още Николай Бареков и президентският съветник Борислав Цеков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!