Свързани новини

10.10.2018 12:05

Жандармерия пази ромския квартал в Монтана след убийството на момче

Видян 1404 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През нощта на мястото на убийството и в ромския квартал на Монтана - "Огоста", се бяха събрали роднини и приятели на Гошко, които искаха справедлива присъда за убиеца на момчето. В квартала имаше засилено присъствие на жандармерия от поделението в Монтана и от Плевен, съобщи БНТ.


Цяла нощ продължи разследването на убийството на 17-годишния ром Гошко Г., станало вчера в гориста местност край Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. На място са направени още огледи, продължават балистичните експертизи за установяване на оръжието, с което е стреляно, текат и разпити на задържания вчера 38-годишен мъж от Монтана. Не може да се каже със сигурност дали той е предполагаемият убиец, но работата по случаят продължава.


Засега няма постановление на прокурор, с което полицейското задържане да бъде удължено с повече от 24 часа и ако такова не бъде издадено, то той трябва да бъде освободен в следобедните часове днес, обявиха от ОД на МВР в Монтана.


Гошко Г. беше убит в местността "Пъстренеца" край Монтана. По думите на дядо му, който бил с него по време на убийството и с две каруци събирали трева, стрелецът им бил познат и друг път ги е заплашвал с убийство и саморазправа, защото събират трева и дърва в неговия имот край града.


Задържаният мъж е криминално проявен и има условна присъда за притежание на наркотици. В колата му е намерен газов пистолет, но не е ясно дали с него е произведен фаталният за момчето изстрел.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион