Свързани новини

10.10.2018 09:50

Премиерът: С нищо не сме заслужили България така да бъде охулена само за дни

Видян 2654 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 За три дни прочетох чудовищна неща за България, разни сини и червени политици се скъсаха да пращат имейли в Брюксел и САЩ. Това каза пред журналисти в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов, предаде Фокус.



„Само в рамките на три дни прочетох чудовищна неща за България и нито едно вярно. Разни сини и червени политици се скъсаха да пращат имейли и да ходят да обясняват в Брюксел и САЩ какво се е случило в България. Мигар това не се случва в други държави или е някакъв изолиран случай“, попита Борисов. „Като разследващи журналисти, още в началото когато се знаеше, че има ДНК от извършителя, знаете как се крият извършителите“, заяви премиерът и допълни, че целта на един извършител на поръчково убийство са парите, като не оставя следи.
Бойко Борисов поясни, че в момента в Брюксел го гледат много хора. „Аз умишлено не разговарях с тях през тези дни, защото очаквах, че това, което са ни учили не само на правосъдие, разследвания, полицейски действия – да не се обвинява никой до категоричното доказателство, че това е виновникът, те ни разсипаха. Ще си променя и за шпицен кандидата мнението. Внимателно съм чел всички. Ще имаме сериозен разговор в ЕНП, но това е политиката“, заяви той.


„Много неща бих казал още, но ще минат добрия тон. Отнасяме се с изключително внимание към всяко разследване, към всеки сигнал. С нищо не сме заслужили като държава говоря, така да бъде охулена само за няколко дни. Тук всички работиха не на 100, а на 1000%. На Маринов казах да не се връща в Русе, докато не се разкрие убийството. Последният ни разговор е снощи в 02.00 часа. Надявам се в бъдеще да не се получават и подобни експерименти на провокиране на несъществуващи престъпления. Бързо реагирах на сигнала, който ми даде Нова телевизия в Ню Йорк и се оказа точно обратното. Вие не сте четвъртата, вие сте първата власт в момента“, каза той и помоли медиите да се държат отговорно. „Такава свобода да пишете, да говорите, да предавате по всяка тема, е факт“, заяви министър-председателят.


Всички чужди посланици са извикани днес в 12 часа на разговор с премиера, главния прокурор и вътрешния министър в Министерския съвет. Премиерът иска да запознае дипломатите с разследването на убийството на Виктория Маринова в Русе.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Добри Божилов, Фейсбук: 30.06.2019 14:08

    Добри Божилов, Фейсбук: Мишо Бирата – здрав и прав, умря от “инфаркт”. Патологът за Белнейски и Чората се самообеси. Клошар запали тютюневите складове в Пловдив. 400 хиляди бюлетини, отпечатани и подредени по градове, се оказаха “вторични суровини”. Гинка от Пазарджик, със запор от НАП, намери 300 милиона, за да купи ЧЕЗ. Чората беше убит от Бойко Борисов с 14 изстрела с гранатомет, България бе осъдена в Страсбург за това. Бойко обаче е невинен, извън Страсбург. ИТ експертът по “цецомобила за подслушване” бе убит с 4 куршума и 1 контролен в главата, с цел “обир”. Цецо си купи 6 апартамента със спестяванията на тъща си. Председателят на Столичния общински съвет си купил 60 апартамента, със 120 години трудов стаж. Доказателствата срещу Филип Златанов (момчето за мръсни поръчки на ГЕРБ) бяха “откраднати” от колата на вещото лице. Къща за 2 милиона в Барселона е собственост на тенис-клуба на Бойко, той няма нищо общо… Стената по границата 1 ред излезе 4 пъти по-скъпо от двуредова в Гърция. Царските конюшни се самозапалиха. Полицията “по погрешка” арестува журналисти, опитващи се да спасят документи от изгаряне. Докато ги разпитваше, документите изгоряха. 21 годишен 50 килограмов крадец на желязо уби “случайно” журналистка, разследваща далавери на властта. … Вярвам на всичко това. И аз съм овца, като тия, за които го написах… Овца съм, защото само пиша, а не съм на площада…

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и