Свързани новини

06.10.2018 10:10

Психар бутна 91-годишен мъж на релсите на метрото в Лондон

Видян 1774 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шокиращи видео кадри показват момента, в който бившят шеф на Евротунела е бутнат на релсите на лондонското метро, секунди преди влакът да навлезе в станцията. 91-годишният сър Робърт Малпас заяви, че е почувствал, че лети, след като Пол Кросли, 46-годишен, го блъска отзад с двете си ръце.


Кросли, който е бил диагностициран с параноидна шизофрения, когато е бил на 17 години, вчера бе признат за виновен за опит за убийство. Видеото с драмата предизвика силни възклицания в съдебната зала в Лондон. По-рано психарът се е опитвал да бутне и друг мъж на пътя на идващ влак, но жертвата е успяла да запази равновесие.


Само благодарение на смелостта на преподавателя по френски език Рияд Ел Хусани, който скача от платформата и изнеся падналия Робърт Малпас, не се стига до смъртен случай.


 


Пострадалият,  който през 1998 г. получи рицарска титла "сър" от английската кралица, е със счупен таз и 12 шева на главата след бруталното нападение.


 


Кръстли каза пред съдебните заседатели, че жертвите му са избрани на случаен принцип, но твърди, че не е възнамерявал да ги убие.


Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева