Свързани новини

04.10.2018 14:30

Прехвърлят отговорността за починалия пациент

Видян 1201 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Комисията по здравеопазване няма ангажимент да провери случая с болницата във Видин, където почина мъж заради повреден апарат за хемодиализа”, заяви председателя на комисията Даниела Дариткова.


Тя бе категорична, че Министерство на здравеопазването е органът, който трябва да даде отговор на въпросите. Вече е назначена проверка от министерството на случая.


Припомняме, че Центърът за хемодиализа във Видин е единственият в областта. На 1 октомври авария извади извън строя един от апаратите за прочистване на водата. Над 50 пациента  са временно лишени от животоспасяващата процедура на територията на областта и са пренасочени в Монтана.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Маринела Неофитова 30.06.2019 14:08

    Вие не само , че имате ангажимент , а и сте длъжни да проверите . Първо: баща ми не е починал в спешното , има свидетели които са го видели да чака линейка 30минути пред блока , как се е качил сам вътре , както и че баща ми е починал в коридора на хемодализният център , чакайки за ,,спешно,, включване на диализа. Думи на хората които са присъствали на място: Съжаляваме за загубата ви , но трябва да знаете , че баща ви издъхна в коридора на хемодализният център , чакайки включването на апаратите. Също така имаме доказателство , че той и бил потърсен един единствен път от старшата сестра , във вторник 02.10 в 13:14 минути , не както казват , че бил търсен многократно , ако се бяхте поинтересувал (ангажирали) можеше да разберете също и че в центъра се извършват системно прегледи на болните хората от доктор , който никога не е в трезво състояние , защото системно се явява пиян на работното място . И колко още нередности има , но нали ,,Комисията по здравеопазване няма ангажимент да провери случая с болницата във Видин ,, ... ще продължават да се извършват нередности, ще продължават да умират хора , ще продължават да ,,замазват,, случаите, защото: мъртвеца не говори.......

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния