Свързани новини

04.10.2018 14:03

Международни светила преглеждат безплатно в НДК този уикенд

Видян 1773 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Най-добрите лекари от България и света ще преглеждат и ще консултират безплатно в НДК този уикенд. Рядката по рода си възможност за среща с някои от светилата специалисти на здравеопазването в Европа с използваните от тях технологии и с възможностите за здравен туризъм предлага провеждащото се на 6 и 7 октомври медицинско изложение Expo Hospitals 2018. Това първо в категорията си признание за важността на здравните заведения в нашия живот ще бъде официално открито в 11 ч. тази събота в централното фоайе на НДК. По време на събитието, което се провежда с подкрепата на Националната пациентска организация, ще се проведе и благотворителен базар за деца с церебрална парализа. Всяко начало е трудно, а желанието на организатора г-жа Ива Панева-Стърнад е да се осигурят безплатни консултации и здравни съвети от най-добри експерти в здравната сфера в Европа. Като съчетава страстта към медицинските технологии с истински поглед върху системата на болниците и други заведения, имащо отношение към медицината, Expo Hospitals 2018 си поставя амбициозната задача да превърне желанието на лекарите да помагат и волята на пациентите за качествен живот в съчетание на дух и практики.


От Derma-Act ще преглеждат на място с уникален апарат VISIA, показващ проблеми на кожата на лицето, които може да се проявят до 7 години напред в бъдещето. Същевременно ще предложат и възможности за предотвратяването им. От Ресбиомед ще изследват състоянието на зрението на посетителите с единствения в България апарат с марка CLEARPATH DS 120, който може да открива и захарен диабет от тип 2 до 7 години преди появата на клинична картина.


Дошлите в централното фоайе на НДК в събота и неделя ще получат консултация какъв най-подходящ медицински застрахователен продукт биха могли да подберат за себе си и семействата си.


Безплатни консултации ще дават ортопеди, гинеколози, гастроентеролог и офталмолог от известната и престижна болница Света София в столицата, която съвсем скоро ще открие и високотехнологичния си нов корпус. Сред най-интересните техники, които ще бъдат разкрити в рамките на Експото е оперативното лечение на диабет тип 2. По този случай в София ще пристигне д-р Турул Демирел от Турция, който има частна практика и прави уникалната операция за лечение на много разпространената, особено сред възрастните хора диагноза на захарната болест. С


ъщо от Турция ще се представи доц. д-р Зафер Токташ – един от най-видните неврохирурзи. Д-р Токташ е признат за водещо име в лечението на мозъчни тумори и гръбначни заболявания. VitaYana Holistic & Yoga Studio e холистичен център посветен на здравната превенция. Изготвя персонален хранителен план на база генетичен тест и ДНК анализ. А генетичните им изследвания откриват още диабет тип 2, остеопороза и ревматизъм, злокачествени тумори; сърдечно-съдови заболявания, инсулинова резистентност, наднормено тегло и затлъстяване, реакция към храни и др. Адеа център ЕЕГ-биофийдбек съществува от 2005 година и се занимава активно с неврологичния метод. Те за първи път ще представят на изложението иновативен медицински метод за „обратната връзка" от стимулиране на централна нервна система. Това е метод, които дава възможност за саморегулация на биологичните процеси.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец