Свързани новини

27.09.2018 15:35

Нинова: Избрахме името Българска свободна телевизия

Видян 1516 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Избрахме името "Българска свободна телевизия", защото вярваме, че в нея ще бъде изразявано свободно мнението на хората, без страх, а истината и фактите да се представят такива, каквито са, без цензура". Това каза председателят  на НС на БСП Корнелия Нинова при внасянето на документите за лиценз на БСТВ в СЕМ. Тя заяви, че с откриването на медията, левицата иска да помогне на България- от 111-то място да се придвижи напред. "Искаме до декември, тази година, телевизията да стартира, но това зависи от СЕМ. Засега ще се разпространява по сателит и кабелната мрежа, ще има основно новини и публицистични предавания. Имаме и много подадени кандидатури за работа", каза още лидерът на левицата.


Любомир Коларов: Девизът на нашата телевизия ще бъде Бъди свободен


"Телевизията ще бъде обществена. Имаме желанието да бъде интересна и ще заложим на информацията и публицистиката". Това каза Любомир Коларов, управител на Българска свободна медия. Той добави, че обществото се нуждае, преди всичко, от точна, ясна и проверена информация, която да разкрие истината за ситуацията у нас и в чужбина. "Девизът на нашата телевизия ще бъде: "Бъди свободен", обяви Любомир Коларов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и