Свързани новини

27.09.2018 13:59

Антикорупция разследва и Дянков

Видян 1350 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество разпитва  бившия министър на финансите Симеон Дянков. Той трябва даде обяснение за доходите си, които е получил в чужбина.


КПКОНПИ се е опитала да събере информация и за съпругата на Дянков, която е американска гражданка.


Самият Дянков е декларирал пред комисията, че е женен, но опитите за проверка дали бившият министър на финансите има съпруга били неуспешни.  Първоначално се появи информация, че КПКОНПИ издирва Дянков, но впоследствие той се свърза с инспектори от комисията и даде обяснения.


Припомняме, че в сряда антикорупционната комисия запорира имуществото на бившият енергиен министър в кабинета ББ1 Трайчо Трайков, след като тя (б.р. комисията) е открила несъответствие между доходите и имуществото на Трайков за 2,4 млн. лева.  Двамата бивши министри заедно с бизнесмена Иво Прокопиев са обвиняеми за продажбата на остатъчния дял от енергийното дружество ЕВН, в резултат на  което държавата ни е била ощетена с 21 млн. лв. според прокуратурата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на