Свързани новини

26.09.2018 15:08

Манолова: Индивидуални договори с ВиК

Видян 1010 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    „Всеки гражданин да има индивидуален договор с ВиК оператора”, настоя омбудсманът Мая Манолова пред bTV. Според нея така ще се реши проблемът с липсата на справедливост при определянето на сметките за вода.


"Сега гражданите трябва да плащат разход общо потребление, който се определя по несправедлив начин. Добросъвестните потребители се натоварват с хората, които нямат водомери, чиито водомери са неизрядни, заради тези, които са декларирали, че не обитават жилището, а са в него”, аргументира се Манолова.


  „Когато има кражба на вода, ВиК не губи нищо, защото общото събрание плаща сметката. Законите в България пазят интересите на монополиста”, заключи омбудсманът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Ако и сега се примирим с енергийния терор на властта, значи си заслужаваме съдбата на най-бедните европейци! П Р И З И В към гражданите на София На 30 септември, неделя, от 10.00 часа, Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) ще проведе закрито заседание, на което ще вземе решение за ново увеличение на цените на природния газ и парното. От 1 октомври парното в София ще е с 16 % по-скъпо. Така за апартамент от 70 кв.м., с инсталирани три радиатора, чиято сметка за миналия отоплителен сезон е била около 1000 лв., тази зима ще са необходими още 160 лева. Скандалното е, че в началото на следващата година ще има още едно увеличение на цената на парното и топлата вода. Природният газ също ще поскъпне рекордно от 1 октомври. Увеличението ще е с 14 %, което е най-големият скок от април 2017 г. Граждани на София, Елате в неделя, 30 септември, от 10.00 часа, пред КЕВР (бул. „Княз Александър Дондуков“ №8, до Младежкия театър), за да протестираме срещу произвола на една шайка, правеща бедните още по-бедни, а богатите – още по-богати! Ако и сега се примирим с енергийния терор на властта, значи си заслужаваме съдбата на най-бедните европейци! БЪЛГАРСКАТА ПРОЛЕТ Велизар Енчев, Фейсбук

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак