Свързани новини

26.09.2018 10:09

Аврамова: Нашият топ приоритет остава безопасността на пътната инфраструктура

Видян 1290 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Нашият топ приоритет остава безопасността на пътната инфраструктура. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова по време на Осмия дискусионен форум „Строителството през 2019 година – перспективи и предизвикателства“, предаде Фокус.


 „Новият политически сезон започна динамично. Очаква се строителството да бъде един от мотор на икономическия растеж през 2019 г. Смятам, че 2019 г. ще бъде ключова и за пътното строителства, защото в МРРБ беше дадена зелена светлина за близо 3млрд. лв. Нашият топ приоритет остава безопасността на пътната инфраструктура. АПИ извършва инвентаризация на пътищата, какво е състоянието на настилките, кои са най-проблемните участъци. Ще се приоритизират най-тежките трасета и ще бъдат заложени в бюджетите за следващите години“, заяви Аврамова и подчерта, че ще бъдат безкомпромисни към качеството на изпълнение на мостовите съоръжения. „Ще продължим с изграждането на АМ „Хемус“,, която е безспорен приоритет на правителството. До края на тази година се очакват да бъдат обявени обществените поръчки за още два участъка. Това са 137 км нови от АМ „Хемус“. Имаме политическа воля част от проектите да бъдат изградени с публично-частно партньорство. Общата прогнозна стойност на проектите е над 3 млрд. лв.“, каза още Петя Аврамова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци