Свързани новини

25.09.2018 13:09

Зам.-шефът на Митниците: Няма доказателства, че от крана на Стайков е излизал алкохол

Видян 1412 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няма безспорни доказателства, че от крана, който митническите служители откриха във фабриката за спиртни напитки в село Церковски, е излизал алкохол за пазара. Това каза в Тази сутрин по бТВ заместник-директорът на Агенция Митници Юлиан Мирков.


Той призна, че е объркан и не отговори ясно на въпроса на водещия Антон Хекимян дали на чертежа, който технолозите от фабриката са дали преди заводът да бъде лицензиран, е отбелязан кранът, от който се твърди, че се източва спирт, за да не се плаща акциз.


„Аз съм малко объркан от обясненията, които дават служителите на фабриката, тъй като данъчният склад е лицензиран достатъчно дълго време преди тази проверка", сподели Мирков.


„Това, което се вижда да изтича от нашия клип, е спирт. Не съм технолог и не мога да коментирам дали е вентил, който предпазва системата да не се взриви, но слушам внимателно, какво казват служителите. Те твърдят, че кранът е поставен за хидравлични изпробвания на системата дали би удържала на налягането“, заяви заместник-директорът.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец