Свързани новини

24.09.2018 09:09

Борисов в Ню Йорк за събрание на ООН

Видян 1559 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Ню Йорк за 73-ата годишна сесия на Общото събрание на ООН, в която участват представители от 193 държави. Той ще произнесе речта си пред Общото събрание на ООН на 28 септември. В рамките на визитата Борисов ще участва в Срещата на високо равнище Глобален призив за действие за справяне с проблема с наркотиците, организирана по инициатива на американския президент Доналд Тръмп.  
 
България е съдомакин на събитието. Премиерът Борисов ще участва и в срещата на върха за мира Нелсън Мандела. По време на престоя си в Ню Йорк, министър-председателят ще проведе двустранни срещи с държавни и правителствени ръководители на държави членки на ООН, както и представители на неправителствени организации. В българската делегация участва и вицепремиерът Екатерина Захариева.



Снимка: БГНЕС






 





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    След Пекин и Виетнам Караянчева възкреси второто българско царство! Да се чуди човек да плаче ли да се смее ли? След като преди време председателя на Народното събрание Цвета Караянчева премести Пекин във Виетнам, демонстрирайки завидни географски познания, които медиите запечатаха завинаги, в деня на независимостта Цвета реши отново да блесне, този път възкресявайки второто българско царство! Ето какво публикува по този повод в социалната мрежа Фейсбук журналиста Велислава Дърева: „През 1908 г. възкръсва второто българско царство“, рече Караянчева във Велико Търново. Виж ти! А третото кога? Някой не си е учил уроците. Ех,ти, Цвете миризливко!“ Как да не ни завиждат европейците за управляващите, след като и комедията и трагедията са пълни, а сметката винаги се плаща от народа!

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог