01/04

Свързани новини

20.09.2018 14:21

Първи български туристически награди - Крайбрежен хотел

Видян 2784 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Единственото професионално списание за хотелиерство у нас - Гранд хотели, в партньорство с Министерството на туризма , организира Първите български туристически награди. Международно жури оцени най-добрите в бранша на индустрията на гостоприемството и разпредели призовете между тях като категориите са: Градски, Зелен, Еко, Крайбрежен хотел.

Специални награди се дават също така на Хотелиер на годината, Туристическа агенция на годината, Хотелска верига на годината, както и първото по рода си отличие Дестинация на годината, подчертаващо развитието на дадена община като привлекателна за български и чуждестранни гости. Галата ще се състои на 29 септември в НДК, а в няколко поредни броя 19 минути представя номинираните за първото издание на престижните награди.


 


   КРАЙБРЕЖЕН ХОТЕЛ
В тази категория отличаваме не-масовите обекти по крайбрежието, които съчетават най-високите стандарти за база, обслужване и рекреация, в това число и хайклас спа.

БЛУ БЕЙ ХОТЕЛ СОЗОПОЛ
Оценен с невероятните 9,2 точки от booking.com, той вдига изключително високо летвата на стандартите по Черноморието на юг от Бургас, където  досега липсваше висока класа настаняване, нещо различно от обектите за масов туризъм. Екоинтериор и екстериор в хармония едновременно с марината и с центъра на стария град, в които се вписва, хотелът отговаря на високите претенции на своето платежоспособно търсене.

РОЯЛ КАСЪЛ ДИЗАЙН&СПА
Хотелът без съмнение е с най-високата класа в огромната туристическа агломерация Равда – Несебър - Слънчев бряг – Св. Влас - Елените, която пък е флагманът на българския и особено на черноморския туризъм. Огромна, отлично таргетирана и изчислена инвестиция, той се вписва едновременно в ризорта, към който принадлежи, и в необходимитге условия за ексклузивност, необходими за задоволяване на платежоспособното търсене.

ГРАНД ХОТЕЛ ПОМОРИЕ
Вече повече от 10 години хотелът, който промени имиджа на стария балнеокурорт Поморие, съчетава предимствата на морския и спатуризма с помощта на специфичните предимства на мястото като например възможностите за калолечение, особено с локацията си точно между блатата и плажа. Разполага с един от най-просторните уелнес центрове у нас с площ от 3,5 дка и първите басейни и хидромасажни вани със солена вода в страната.













 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева