Свързани новини

20.09.2018 09:59

ДПС: Предсрочните избори са неизбежни

Видян 1390 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



 ГЕРБ е единственият виновен за собственото си затъване. Това каза председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ преди гласуването на министерските оставки, предаде Фокус.


„Във време, когато обществото има нужда от промяна и адекватни държавнически решения, сме принудени да се занимаваме с министерски оставки с цел запазване на властта, тоест с отлагане на неизбежното“, посочи той. „Трите министерски оставки ще тушират напрежението, това е очакването на управляващите, но няма да се случи“, коментира Карадайъ. „Не чухте предупреждението ни да съставите правителство, за да осъществите собствената си програма за управление“, посочи той.


„Противопоставихте български граждани, дадохте власт на национализма и популизма. Възприехте ги и ги превърнахте в своя кауза“, обяви председателят на ПГ на ДПС. „Разрушихте и малкото останало доверие в институциите и с това предизвикахте криза на държавността. Тя е може би най-тежката не само в новата история на България“, посочи Мустафа Карадайъ.


„Днес трябваше да отговорим на въпросите как да спрем войната по пътищата и агресията, как да подобрим живота на българите, какво да се предприеме по преговорите за Многогодишната финансова рамка“, обясни той. „Няма да чуем отговорите на важните въпроси от правителството, няма да дочакаме решението на проблемите на българите от това правителство“, обяви Карадайъ и уточни, че формулата на властта е грешна. „Предсрочните избори са неизбежни. Нито оставки, нито предсрочните избори сами по себе си са решение“, каза още председателят на ПГ на ДПС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще