Свързани новини

20.09.2018 09:52

Унгария извика испанския посланик да обясни критични коментари

Видян 2422 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Унгарското външно министерство извика испанския посланик да даде обяснения за коментари, направени от министъра на външните работи на Испания, нарекъл Унгария ксенофобска страна, предаде БНР.


Според унгарското министерство испанският топдипломат Жозеп Борел е казал неотдавна също и че няма разделение на властите в Унгария, че няма свободна преса и че страната е "псевдодемокрация".


Говорител на унгарското външно министерство определи коментарите на Борел като неверни, "обидни и остри". Той допълни, че Борел ще посети Будапеща в края на октомври.


  Лидерите на Европейския съюз не успяха да постигнат значим напредък в изглаждането на различията си по въпросите на миграцията по време на снощните си разговори в австрийския град Залцбург. Единственото, за което са се договорили, е, че съюзът трябва да сътрудничи по-тясно с Египет по въпроса. Това съобщиха рано тази сутрин участници в срещата на върха.  Туск ще представи тези идеи на египетския президент Фатах ас Сиси, с когото ще се срещне скоро в Ню Йорк.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Може би ще ви се наложи да поработите допълнително

Може би ще ви се наложи да поработите допълнително. Във