01/04

Свързани новини

19.09.2018 14:55

Първи български туристически награди - Зелен хотел

Видян 2332 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



 Единственото професионално списание за хотелиерство у нас - Гранд хотели, в партньорство с Министерството на туризма , организира Първите български туристически награди. Международно жури оцени най-добрите в бранша на индустрията на гостоприемството и разпредели призовете между тях като категориите са: Градски, Зелен, Еко, Крайбрежен хотел.

Специални награди се дават също така на Хотелиер на годината, Туристическа агенция на годината, Хотелска верига на годината, както и първото по рода си отличие Дестинация на годината, подчертаващо развитието на дадена община като привлекателна за български и чуждестранни гости. Галата ще се състои на 29 септември в НДК, а в няколко поредни броя 19 минути представя номинираните за първото издание на престижните награди.



ЗЕЛЕН ХОТЕЛ



В тази категория отличаваме хотели, които са с локация извън основните центрове за рекреационен планински, морски и градски туризъм, но поддържат високи стандарти. МЕЖДУНАРОДНО ТЕ СЕ КЛАСИФИЦИРАТ КАТО COUNTRYSIDE HOTELS, но на български език думата „провинциални” има различна конотация

СПА ХОТЕЛ БЕЛЧИН ГАРДЪН
Хотелът превръща забравена балнеозона в модерен спакурорт с високи стандарти на базата и обслужването и развива цялата дестинация.

СПА ХОТЕЛ ДВОРЕЦА
Хотелът се намира във Велинград, сред красив боров парк, на 15 км от планинския курорт Юндола. Бил е почивна станция на Българските професионални туризми по време на социализма. Сега е популярно място за уикенд туризъм за български туристи от високата средна класа.


ЗОРНИЦА
Разположен в село Зорница до АМ Струма обектът, който по същество представлява ризорт, но се нарича family estate, се включи през годината в софтбранда Relais&Chateaux


Следва продължение...



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог