Свързани новини

17.09.2018 14:03

Цветанов: Ние сме в хипотезата самият Маринов да каже, че желае да бъде освободен

Видян 1529 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Нека БСП да се обърне към своя президент Румен Радев и да го помоли да подпише указа за освобождаване на Младен Маринов, за да можем да гласуваме оставките, които те толкова искаха и за които ни обвиняваха, че ги бавим. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след днешния коалиционен съвет на управляващите, предаде Фокус.


„Надявам се, че все пак президентът ще подпише указ за освобождаването на Младен Маринов от поста главен секретар на МВР. Защото ние сме в хипотезата самият Младен Маринов да каже, че желае да бъде освободен от тази длъжност и да бъде назначен за министър на вътрешните работи. Но към настоящия момент указът не е подписан. От изявленията на президента Радев от Рига останахме с впечатление, че когато се върне, ще подпише указа, но в случая явно се цели нещо по-различно от обичайното, което трябва да бъде при демокрация“, каза още Цветанов.


По думите му съгласувателната процедура е задължителна при назначаването на бъдещата овакантена длъжност на главен секретар. „Но когато има волеизявление от самия главен секретар за освобождаване от длъжността, сме в съвсем друга хипотеза и Министерски съвет е стартирал процедурата за неговото освобождаване“, коментира Цветанов.


„Обръщаме се чрез медиите – защото явно президентът Румен Радев желае диалог чрез медиите, и заявяваме, че сме готови за среща, при която президента да каже защо не иска да подпише указа. Не искаме да имаме конфронтация с президентската институция и президента на държавата“, обясни Цветанов и изрази надежда, че разумът ще надделее.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се