Свързани новини

17.09.2018 09:35

Елена Йончева: ГЕРБ си отиват

Видян 958 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преките чуждестранни инвестиции за десет години са намалели десетократно, заяви пред Нова говорителят на ПГ на БСП Елена Йончева. Тя подчерта, че причината за това са: корупция, лоша бизнес среда и съдебна система, която работи бавно.


„ГЕРБ си отиват, защото във всяка една сфера докараха България до дъното. И хората започват да стават гневни”,  категорична бе тя. "Разговорът е как да измъкнем България от това дъно, на което се намира", подчерта Йончева.


В ефира на Нова тя попита какво се случва с медиите, образованието, със здравеопазването - закриване на държавни и общински болници, както и битовата престъпност.


Журналистката посочи доклади на държавния департамент на САЩ, според които се конкретизира за корупция по високите етажи на властта, свързана с изграждането на инфраструктурни проекти.


"Пътувайки по магистралите, ние плащаме данък "живот". Искаме да се вземат проби от АМ Тракия, АМ Струма и АМ Люлин. Ще покажем и колко е откраднато, за да може да не плащаме този кръвен данък", завърши Елена Йончева



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак