Свързани новини

10.09.2018 12:02

Александър Манолев е кандидатът за министър на транспорта, Младен Маринов - за МВР, а Петя Аврамова - за МРРБ

Видян 3185 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "За да не се спекулира ще ви кажа имената на тримата кандидати за министри", каза в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов след Коалиционен съвет ГЕРБ-Обединени патриоти, предаде Фокус.


 „За Министерството на транспорта - Александър Манолев, досега зам.- министър на икономиката“, посочи той. „За министър на вътрешните работи - главният секретар Младен Маринов, за Министерството на регионалното развитие - Петя Аврамова, която сега е депутат и е бивш зам.-кмет на Враца“, допълни Бойко Борисов. „Поел съм ангажимент по всички важни теми да се събираме на Коалиционен съвет“, заяви премиерът.


 Трите министерски оставки ще бъдат внесени в парламента в четвъртък. Имаме мнозинство да бъдат подкрепени и трите, заяви още Борисов.


 „Не можем да кажем, че имат вина за съответната катастрофа, но и не можем да се направим, че нищо не се е случило“, обяви той. „Другият понеделник в 10.00 часа отново ще се съберем, тъй като един от упреците е, че Коалиционният съвет не се събира редовно“, посочи Бойко Борисов. „В споразумението пише, че назначаването на нови министри трябва да се съгласува“, уточни премиерът. „Радостно за мен е, че всички колеги дават добра оценка за министрите и за свършеното от тях“, заяви Бойко Борисов. „Колкото и да е широка фразата политическа отговорност - тя трябва да се понесе“, каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    „ИЗПРАНАТА БИОГРАФИЯ“ НА МЛАДЕН МАРИНОВ БЕЗ МЕТО ИЛИЕНСКИ И С ПЪЛНА АМНЕЗИЯ ЗА РОСЕН „ГОРСКИЯ“ Масово из медиите се тиражира една и съща напарфюмирана биография на бъдещия министър на МВР Младен Маринов: „Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. През 2005 г. завършва право в Юридическия Факултет при УНСС. В МВР е от 1991 г. През 1997 е назначен в отдел „Охранителна полиция“ при Столична дирекция на вътрешните работи, а от юни 2013 г. става заместник – директор на СДВР. Година по-късно вече е директор на СДВР.“ Тънкият момент, който се изпуска от всички е, че още на 20 години, 1991 година, след милиционерското училище, Младен Маринов е назначен в поделението в СДВР за масови безредици. И сега – особено внимавайте в картинката! В онези мутренски години точно това поделение произвеждаше най-много „охранители“ на мутри в т.нар. „свободно /работно/ време“ на специализираните ченгета. Подобна „дейност“ по онова време масово се извършва от полицаи от това поделение за масови безредици. Същото е положението и в отряда срещу тероризма, а самите две поделения често се „конкурират“. „Масовите безредици“ ги разформирова Богомил Бонев като вътрешен министър, именно защото вършат масово престъпления. АФЕРА направи проверка и установи, че разпространяваната информация в „биография“ на Младен Маринов, че е бил направен офицер в „Масовите безредици“ и е бил издигнат на ръководна длъжност през 1998 г., е категорично невярна, просто защото по това време няма вече такова поделение. Ако човек се разтърси детайлно из Гугъл за преплетките на Младен Маринов и Мето Илиенски, когото е охранявал, става ясно как някой усърдно е „чистил“. Днес из всички пеевски медии на властта върви „изпраната“ биография на Младен Маринов. И никой не се сеща дори за съвсем скорошната пародия – „издирване и разследване на шесторния убиец Росен Горския“, където лъсна безумната „профи“ катастрофа на главния секретар на МВР Младен Маринов. Честито ви нов МВР министър. Това не е държава, а кочина.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци