Свързани новини

07.09.2018 11:09

Съвестта ми е чиста, кълне се полицаят, уволнен заради президентския баща и триколката

Видян 2174 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Митко Станков има зад гърба си 26 години в системата на МВР. До вчера, когато е дисциплинарно уволнен заради инцидент с бащата на президента, който влезе в политическа употреба дори от премиера на републиката. Случката стана на 17 август на кръгово кръстовище в Харманли.


„Което трябваше по инструкции и по закон, си го свърших. Видно от мястото на ПТП-то това, което съм го дал, е така”, заяви Митко Станков пред Нова.


От кадрите, разпространени от охранителните камери, се вижда, че мъжът с триколката се движи с предимство в кръговото кръстовище, когато се сблъсква с колата на Георги Радев. Според полицая водачът на триколката е сменил посоката на движение.


„Този водач на триколката ми каза така: „Аз карах плътно вдясно, завих на ляво и после исках да тръгна към центъра, завих надясно и се ударих в предната част на автомобила. Затова съм дал вина на водача на триколката”, обясни Станков.


След вътрешната проверка актът е отменен и са съставени нови. Освен уволнението на пътния полицай, административни наказания са наложени на още четирима служители на районното управление на полицията в Харманли. Повече подробности от МВР засега не съобщават. А Митко Станков твърди, че не е познавал никой от участниците в катастрофата преди нея и е действал по съвест.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    А полицаят на Московски ПОВИШЕН ли е защо този пелтек мълчи !!!

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Смърди отвсякъде, съдът ще отмени това срамно ПОЛИТИЧЕСКО дисциплинарното уволнение.Ако не беше БАЩАТА нямаше да има това изкуствено раздухване на случая. Тази триколка няма право да се движи в кръстовището и има съвина в случая.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп

везни