Свързани новини

31.08.2018 13:50

Нанков: Не толкова добрата комуникация е наша грешка

Видян 1717 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според министърът на регионалното развитие и благоустройство в оставка Николай Нанков "не толкова добрата комуникация между отделните ведомства по темата пътна безопасност е една от грешките и на тримата министри".

 „Няма други депозирани оставки, освен нашите. Те са по линия на ангажимента, който имаме като ръководители на министерствата“, посочи той. „Може би координацията между ведомствата под наше ръководство не е била на нужното ниво. Не винаги уведомяването на друга институция за даден проблем е достатъчна. Ако има ежедневен контрол по спазване на ограниченията за движение по пътищата, може би нямаше да се стигне до инцидента“, коментира Николай Нанков, предаде Фокус. „Отговорността, която носим с оставките си, е личен акт. Оставката ни е поискана от премиера, депозирахме волята си още 5 дни“, каза още той.


  "Още в началото заявихме, че нашата цел и тази на цялото правителство е справедливостта максимално бързо да дойде на дневен ред", посочи Нанков.

 „Поемаме политическата си отговорност като ръководители на трите министерства, които имат касателство по трагичния инцидент край Своге“, обяви той.


 „Съдействаме, съдействахме и ще съдействаме и оттук нататък със всичко възможно, за да може следствието да приключи по-възможно най-обективния начин. Да се раздаде справедливост на база на отговорностите, които всеки участник“, заяви Николай Нанков.

 „Още в неделя декларирахме готовност след срещата в МС по случая да подадем оставките си като морален ангажимент, а и като отговорност, която носим като политици и ръководители на трите министерства“, каза още той.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и