Свързани новини

31.08.2018 12:39

Босия спря гладната стачка след оставката на Московски

Видян 2271 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Николай Колев – Босия обяви в петък, че спира гладната си стачка 81 дни след нейното начало заради оставката на транспортния министър Ивайло Московски. Протестът му започна през юни заради корупцията в Изпълнителна агенция Автомобилна администрация и продажбата на шофьорски книжки.



"Прекратявам  гладната стачка, но борбата продължава. Трябва да се изчисти министерството и Автомобилна администрация от организираната престъпна група. Това престъпно Народно събрание с 3% рейтинг също трябва да бъде разтурено", заяви за предаването Хоризонт за вас Босия.

„Чувствам се нормално, както и вчера. Не допускам докторите до мен. Разполагам с няколко средства ( за борбата си бел.ред.), които са допустими от закона и които предварително съм обмислил. След анализ ще ви кажа, но първо – „Автомобилна администрация“.

Относно инцидента край Своге, той коментира:

„Това се очакваше! Аз отдавна очаквах да станем подобен тежък инцидент. Въпросът се състои в друго – не да се прехвърля вина, а това нещо, което стана, поправка, техническа проверка, на Фотошоп нещо, сега стана с оставката на Московски, трябваше да стане много отдавна, за да не се стига до тези протести, защото в момента и отвън и отвътре натискът се засилва и само не много интелигентни властници могат да допуснат това нещо“.

Босия коментира, че все още не е получил протокола от срещата си с министър Московски на 25 юни. Той отдаде зачестяването на тежките ситуации в страната с на липсата на капацитет на правителството.



Преди ден близо 100 души от Родопите и Старозагорско, главно от мюсюлманското вероизповедение, обявиха, че започват щафетна гладна стачка в подкрепа на Босия. Бившият служебен премиер Ренета Инджова също обяви, че ще се включи в гладната стачка.

Оставката на Ивайло Московски дойде в пакет с оставките на вътрешния министър Валентин Радев и строителния министър Николай Нанков. Те бяха поискани от премиера Бойко Борисов седмица след трагичната катастрофа край Своге, при която загубиха живота си 17 души.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец