Свързани новини

30.08.2018 09:35

МВР проверява униформен след вулгарен клип

Видян 1302 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Клип с полицейска агресия срещу футболисти от младежкия футболен отбор на Етър – Велико Търново предизвика дискусия в мрежата. От полицията съобщиха, че предстои проверка за действията на полицая. Момчетата, които са вдигали шум, ще бъдат наказани с общественополезен труд, съобщи бТВ.


Момчетата, над които полицаят излива гнева си са десетокласници от спортното училище във Велико Търново. В телефонен разговор, първоначално един от тях прие да говори пред камерата на бТВ, но после отказа от името на всички. Треньорът не пожела да коментира колко и кои момчета са били в жилището по време на полицейската проверка.


"Последен разбрах за самата история, как са се случили нещата. Така че не мога да кажа в детайли нищо”, посочи Марин Стефанов, треньор на ФК "Етър"-Велико Търново.


Въпреки че е гледал клипа в социалните мрежи, наставникът на младите футболисти не коментира и поведението на полицаите. "Не е моя работа, има си органи, които си отговарят за тях, както аз имам хора над мен. Без коментар", заяви Стефанов.


От ръководството на полицията в града също отказаха среща, но заявиха, че по случая  има вътрешна проверка. Според тях момчетата вече са подали жалба срещу служителя на реда. Не можаха да кажат обаче дали срещу него има и други оплаквания. Допълниха, че работи от две години в структурата на МВР.


В раните часове на  20 август, полицаи се отзовават на сигнал за силен шум и музика, качват се на третия етаж на жилищен блок, който е на 50 метра от полицията.


В същата сграда, под апартамента на младежите, живее 85-годишната Величка Василева. Тя разказва, че е търсила помощ от футболния клуб и от общината заради силния шум, който  младежите вдигали всяка вечер.


"Хлопат, тропат, аз започвам да им чукам, вземам таблетка за сън, за да ме събудят значи това е много нещо. Знаят, че съм самичка тук и нарочно ме тормозят. Колко пъти съм ги предупреждавала, синът е идвал и той ги предупреждава, и те мълчат", споделя възрастната жена.


На 24 август е изпратила жалба до кмета и очаква решение, защото твърди,че е подложена на постоянен тормоз. "От кмета искаме да види какъв е случаят и да се вземат мерки, да имаме тишина в този блок. Цялата треперя и ако не дойде сина ми, мога да скоча и през прозореца", заяви Величка.


Жената оправдава напълно поведението на униформените  в клипа и го обяснява с това, че им е омръзнало да се занимават с момчетата. Според треньора на младите футболисти те ще бъдат наказани от клуба с обществено полезен труд и по-тежки тренировки. Все още не е ясно дали служителят на полицията ще бъде санкциониран за поведението си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и