Свързани новини

30.08.2018 09:28

Трейс груп холд спечелила 108 обществени поръчки за почти милиард

Видян 2331 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 От началото на 2007 г. до края на 2017-а самостоятелно или в консорциуми компанията "Трейс груп холд" е спечелила 108 обществени за общо 984 574 573 лева, показва справка на БАНКЕРЪ.


През 2017 г. "Трейс" отчете консолидирани нетни приходи от продажби на стойност 314.3 млн. лв., които нарастват спрямо 2016 г. с 19.27%. Финансовият резултат след облагане бе печалба в размер на 3.87 млн. лева.


Компанията бе ангажирана с редица възлови инфраструктурни проекти, включително с изграждането на третия лъч на столичното метро, на магистралите "Хемус" и "Тракия", ремонта на бул. "Цариградско шосе", на обходните пътища на Враца и Монтана и куп други.


Освен това дружеството работи и в Сърбия, където участва в строителството на част от паневропейския коридор №10. Реализирало е и обекти в Чехия.


От фирмата отхвърлят твърденията за некачествен ремонт. "Проектът за изпълнение е одобрен въз основа на заданието. Цялата техническа спецификация е одобрена от агенция Пътна инфраструктура, включително типа на използвания асфалт и цената му. Обектът е втори клас и не е предвиден да носи максимално натоварване", обясни шефът на компанията.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Топлата връзка 30.06.2019 14:08

    Лабораторията, която изследва качеството на асфалта на пътя край Своге, е свързана със структурните на "Трейс груп". Според някои източници тя е собственост на сина на директора на "Трейс", която пък строи не само пътя през Искъркото дефиле, но и пътища в цяла България, включително и магистрали. Става въпрос за частна лаборатория, собственост на "ПИ ЕС АЙ" Стара Загора, сочи информация на БиТиВи. На собствения си интернет сайт дружеството се представя като "водеща компания в структурата на „Трейс Груп Холд". Председател на Съвета на директорите на „ПИ ЕС АЙ” към онзи момент е бил Галин Михайлов. Неговият баща Николай Михайлов е председател на Надзорния съвет на "Трейс Груп Холд". Справка в Търговския регистър показва, че Галин Михайлов, чието дружество е провело тестовете на асфалта, е част или е бил част от още редица компании, свързани с „Трейс Груп”. До лятото на 2016 г. Галин Михайлов е в Съвета на директорите на "Трейс Груп Холд". Припомняме, че регионалният министър Николай Нанков призна, че в асфалта, положен на фаталния път край Своге, се съдържат недопустими материали. Запитан обаче дали има конфликт на интереси при фирмата-строител и лаботарорията, той отговори уклончиво - "Може и да има". Стана ясно, че в асфалтовата настилка е положен варовик, което е недопустимо за такъв материал. По думите му изпитването на асфалта през 2014 г. е минало през частна лаборатория, защото държавата не била длъжна да провежда свои тестове. Лабораторията, която изследва качеството на асфалта на пътя край Своге, е свързана със структурните на "Трейс груп". Според някои източници тя е собственост на сина на директора на "Трейс", която пък строи не само пътя през Искъркото дефиле, но и пътища в цяла България, включително и магистрали. Става въпрос за частна лаборатория, собственост на "ПИ ЕС АЙ" Стара Загора, сочи информация на БиТиВи. На собствения си интернет сайт дружеството се представя като "водеща компания в структурата на „Трейс Груп Холд". Председател на Съвета на директорите на „ПИ ЕС АЙ” към онзи момент е бил Галин Михайлов. Неговият баща Николай Михайлов е председател на Надзорния съвет на "Трейс Груп Холд". Справка в Търговския регистър показва, че Галин Михайлов, чието дружество е провело тестовете на асфалта, е част или е бил част от още редица компании, свързани с „Трейс Груп”. До лятото на 2016 г. Галин Михайлов е в Съвета на директорите на "Трейс Груп Холд". Припомняме, че регионалният министър Николай Нанков призна, че в асфалта, положен на фаталния път край Своге, се съдържат недопустими материали. Запитан обаче дали има конфликт на интереси при фирмата-строител и лаботарорията, той отговори уклончиво - "Може и да има". Стана ясно, че в асфалтовата настилка е положен варовик, което е недопустимо за такъв материал. По думите му изпитването на асфалта през 2014 г. е минало през частна лаборатория, защото държавата не била длъжна да провежда свои тестове.

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и