Свързани новини

19.08.2018 08:18

Танцът на Путин с булката

Видян 2177 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Руският президент Владимир Путин пристигна със самолет в австрийския град Грац и от летището се отправи с хеликоптер към община Гимлиц, където ще бъде гост на сватбата на австрийската външна министърка Карин Кнайсъл и бизнесмена Волфганг Майлингер, предаде австрийския новинарски сайт ОЕ24, цитиран от БТА.

Сред гостите на сватбата са австрийския канцлер консерватор Себастиан Курц и крайнодесния вицеканцлер Хайнц-Кристиан Щрахе. Австрийската партия на свободата на Щрахе е в близки отношения с руската пропрезидентска партия "Единна Русия". Изненадващата визита на Путин в страната възмути опозиционните партии в Австрия, които споменаха руската намеса в украинския конфликт.

След малко по-малко от час и двадесет минути държавният глава на Руската федерация Владимир Путин напусна сватбеното тържество. На него Путин бе придружаван от бившия руски посланик във Виена - Марго Клестил-Льофер.

Путин отлетя за Берлин за преговори с германската канцлерка Ангела Меркел. Те ще се състоят в нейната резиденция край столицата. И двете страни искат да постигнат напредък с газопровода "Северен поток-2", който е критикуван остро от американския президент Доналд Тръмп.
Източник: clubz.bg


Виж видео ТУК!



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог

Не сваляйте усмивката от лицето си

Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще