Свързани новини

15.08.2018 16:16

Не е време за оставки, спокойна е шефката на гръмналия регистър

Видян 2604 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Повредата в Търговския регистър, която нормален ИТ-спец сам ще оправи за 24 часа, а вече шести ден мъчи държавната машина, няма да доведе до оставки. Когато дойде време за оставки, ще разберат всички, но сега не е време за оставки. Това е едно политическо решение, отсече ръководителката на Агенция по вписванията Даскалова. Вместо да се занимават с уникалния срив на системата, подчинените й яко се потрудиха да фотошопнат и да пооправят снимките й, пускани в медиите, каквато е, защото не се харесва на тях. С присъщата за това управление "компетентност", шефката на Агенцията по вписванията не успя да отговори на въпроса как така служителите й не са разбрали, че 4 диска са дефектирали, както и дали информацията е записвана на отделен сървър. Без да знае нищо по въпроса, тя увери, че нямало било изгубена информация, като е ясно, че няма как и едното, и другото да е вярно. На въпрос кога ще си подаде оставката Даскалова обясни, че в такава кризисна ситуация била нужна на мястото, където е и трябва да контролира процесите. Ресорният министър Цецка Цачева се крие. Далата старт на процедурата за надграждане на Търговския регистър министър в Борисов 2 Екатерина Захариева - поръчка, довела до избора на 72-годишна козметичка и маникюристка и туристическа агенция от среден ранг за изпълнители срещу 2 млн. лв. също се укрива. Именно двете са виновни за създадената от това ситуация да бъдат затрити данните на стотици хиляди филми, да бъде неясно дали не е открадната собствеността на хората и тяхната история, да бъдат блокирани банките и сделките и да бъдат оттласнати и малкото чуждестранни инвеститори с интерес към страната. Само напомняме, че за първото полугодие на тази година, чуждите инвестиции у нас са 3 ПЪТИ по-малко, отколкото през рекордно ниската 2017 г., както и 30 ПЪТИ ПО-МАЛКО, ОТКОЛКОТО ЗА СЪЩИЯ ПЕРИОД НА 2008 Г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen,цацата 30.06.2019 14:08

    Нека бъде включена 72 годишната маникюристка от ГЕРБ-младежи в разрешаването на проблема,нали е печелила конкурса на Агенцията !!!

  • 001 търсят се доблести журналисти 30.06.2019 14:08

    РУМЕН ЕНЧЕВ ЩЕРЕВ съдружник на мъжа на зорница и притежател на ик родина с ирена кръстева , тази има салон за красота по декларация салончето на зорничса е подарък

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв